Οι κάτοικοι της Νεάπολης Καβάλας έθεσαν τα προβλήματα της περιοχής τους στον νέο πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ

Μέλη του Συλλόγου Κατοίκων Νεάπολης συναντήθηκαν με τον Χαράλαμπο Κουφατζή, θέτοντάς του σημαντικά θέματα, όπως είναι οι διακοπές υδροδότησης, οι υποδομές και η κατάσταση του δικτύου ύδρευσης, καθώς και το αποχετευτικό

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κατοίκων Νεάπολης του δήμου Καβάλας συναντήθηκε με τον νέο πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Χαράλαμπο Κουφατζή, στο σπιτάκι του Συλλόγου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα αρμοδιότητας του προέδρου της ΔΕΥΑΚ, όπως οι διακοπές υδροδότησης, υποδομές και κατάσταση δικτύου ύδρευσης, όμβρια ύδατα, αποχετευτικό, καθώς και τρόποι για αντιμετώπισή τους.

Συζητήθηκε, επίσης και η δυνατότητα ενημέρωσης, μέσω του Συλλόγου, των κατοίκων της Νεάπολης, σε περίπτωση διακοπής της υδροδότησης, προγραμματισμένης ή έκτακτης.

Ο κ. Κουφατζής άκουσε τους κατοίκους και υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα και έδωσε τη δυνατότητα στον Σύλλογο, αλλά και στους κατοίκους της Νεάπολης να επικοινωνούν μαζί του, για θέματα αρμοδιότητάς του.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και μέλη του Συλλόγου, κάτοικοι της Νεάπολης.