Η επόμενη μέρα για το ΤΕΙ ΑΜ-Θ: Σύσκεψη στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Για πρώτη φορά συνεδρίασε η Επιτροπή του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας και των ΤΕΙ Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης παρουσία Γαβρόγλου

ΗΕπιτροπή η οποία συγκροτήθηκε βάσει της υπ’ αριθ. 43039/Ζ1/14-3-2018 Υπουργικής Απόφασης για τη διερεύνηση μορφών συνεργασίας ανάμεσα στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας, το ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έκανε την πρώτη της συνεδρίαση την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα συσκέψεων του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Γαβρόγλου και ο Γενικός Γραμματέας κ. Αγγελόπουλος.

Έγινε μια γόνιμη  και σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα ανταλλαγή  απόψεων και προτάσεων από τους εκπροσώπους των τριών ΑΕΙ. Αποφασίστηκε συγκεκριμένος οδικός χάρτης συνέχισης των εργασιών και επιτάχυνση τους έργου της επιτροπής. Συμφωνήθηκε ότι το ΔΙΠΑΕ είναι το επισπεύδον Ίδρυμα και ορίστηκε η έδρα του (Θεσσαλονίκη) ως κατά κανόνα τόπος συνεδριάσεων της Επιτροπής.