Το Ναυτικό Μουσείο Καβάλας βάζει πλώρη για τη Ραψάνη

Ο δήμος Καβάλας ήδη προχωράει στις απαραίτητες εργασίες στις πρώην Νεφέλες-Στην τελική ευθεία για το Συνέδριο των Ναυτικών Μουσείων το οποίο θα γίνει στις αρχές Ιουνίου του 2018 στην Καβάλα

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Μαρτίου 2018 στο γραφείο της δημάρχου Καβάλας, εξετάστηκαν όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εγκατάσταση του Δημοτικού Ναυτικού Μουσείου Καβάλας στον δημοτικό χώρο, στη Ραψάνη (πρώην Νεφέλες).

Στη σύσκεψη που προήδρευσε η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα και παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Φραντζεσκάκη και Κυριακή Χιώτη-Πρασσά, ο διευθυντής της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Στράτος Μαρουλάς, ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μάκης Χαραλαμπίδης και ο εκπρόσωπος των Φίλων του Δημοτικού Ναυτικού Μουσείου Καβάλας Χρήστος Τζανάκος.

Ο δήμος ήδη προχωράει στις απαραίτητες εργασίες οι οποίες πρέπει να γίνουν στο κτίριο. Στη συνέχεια, οι «Φίλοι του Ναυτικού Μουσείου» θα αναλάβουν να τακτοποιήσουν τα εκθέματα στο εσωτερικό του Μουσείου.

Να σημειωθεί πως όλα θα πρέπει να είναι έτοιμα για να υποδεχθούν το Συνέδριο των Ναυτικών Μουσείων το οποίο θα γίνει στις αρχές Ιουνίου του 2018 στην Καβάλα.