Είδαν… φως οι χρήστες του ανοιχτού γηπέδου της Καλαμίτσας [φωτογραφίες]

Μετά από σχετικό αίτημα κατοίκων της περιοχής, οι προβολείς του στίβου λειτουργούν, πλέον, κανονικά, μετά από παρέμβαση του αντιδημάρχου Γιώργου Φιλόσογλου και του τμήματος ηλεκτροφωτισμού του δήμου-Το «ευχαριστώ» του Θόδωρου Μήτρα

Προβολείς υπήρχαν, αλλά δεν λειτουργούσαν, με αποτέλεσμα όσοι ήθελαν να αθληθούν τις βραδινές ώρες στο ανοιχτό γήπεδο της Καλαμίτσας να επιλέγουν άλλα σημεία της πόλης. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες κάτι άλλαξε, καθώς η αρμόδια υπηρεσία του δήμου Καβάλας και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμούς Γιώργος Φιλόσογλου φρόντισαν να αποκατασταθεί η βλάβη και το γήπεδο έχει, πλέον, φως και μπορεί να αξιοποιηθεί από τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Μάλιστα, το… χαρμόσυνο νέο για όλους τους αθλητές -ερασιτέχνες και μη- το κοινοποίησε με ανάρτησή του ο γιατρός και δρομέας μεγάλων αποστάσεων Θόδωρος Μήτρας: «Και έτσι λοιπόν, εμείς που τρέχουμε και αθλούμαστε αποκτήσαμε μια εναλλακτική λύση ακόμη στην δυτική πλευρά της πόλης μας, στην Καλαμίτσα. Τον στίβο στο κλειστό, ο οποίος ήταν θεοσκότεινος τα τελευταία χρόνια αν και υπήρχαν προβολείς οι οποίοι όμως δεν λειτουργούσαν.

»Πριν από λίγες μέρες, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος αθλητισμού, κύριος Γιώργος Φιλόσογλου ενημερώθηκε και η πρώτη του αντίδραση ήταν “θα το δω”. Χθες που πέρασα το συνεργείο δούλευε με βροχή. Σήμερα ο χώρος είναι ολοφώτεινος και ήδη υπάρχουν άνθρωποι που τρέχουν!!! Ένα μεγάλο μπράβο και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον κύριο αντιδήμαρχο και στο τμήμα ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Καβάλας. Αυτά τα απλά, καθημερινά είναι που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη και τελικά μετράνε».