Νέα διοίκηση στο Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ [όλα τα ονόματα]

Σχεδόν «καθολική» η συμμετοχή - Πρόεδρος και πάλι ο Κώστας Χανδρουλίδης

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκαν στα κεντρικά της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Καβάλας, στο κτίριο της LORD, οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ. Οι εκλογές είχαν προαναγγελθεί από τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου της 21ης Μαρτίου 2018 είχαν καθοριστεί όλες οι λεπτομέρειες για την εκλογική διαδικασία και είχε ψηφιστεί και η Εφορευτική Επιτροπή.

«Καθολική» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συμμετοχή, αφού από το σύνολο των 106 εργαζομένων της Επιχείρησης, για το Σωματείο ψήφισαν οι 102!

Για το επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο έθεσαν υποψηφιότητα δώδεκα (12) υπάλληλοι, αριθμός αυξημένος σε σχέση με τα περασμένη έτη. Από τους επτά της απερχόμενης Διοίκησης έθεσαν εκ νέου υποψηφιότητα (και εκλέχθηκαν όλοι) οι έξι, ενώ το νέο ΔΣ του Σωματείου συγκροτήθηκε ήδη σε σώμα.

Κάλπες στήθηκαν επίσης για την εκλογή Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία των ΔΕΥΑ, Αντιπροσώπων στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καβάλας, καθώς και Αντιπροσώπου των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ.

Το νέο ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ:

  1. Χανδρουλίδης Κωνσταντίνος // Πρόεδρος
  2. Μπασάκης Σταύρος // Αντιπρόεδρος
  3. Πασβάντης Νικόλαος // Γραμματέας
  4. Κρυστάλλογλου Νικόλαος // Ταμίας
  5. Καλόγριας Άγγελος // Μέλος
  6. Ιατρού Γεώργιος // Μέλος
  7. Σταύρου Κυριάκος // Μέλος

Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία εκλέγονται:

  1. Χανδρουλίδης Κωνσταντίνος
  2. Μποζάνης Νικόλαος
  3. Πασβάντης Νικόλαος
  4. Καλόγριας Άγγελος
  5. Μπασάκης Σταύρος

Αντιπρόσωποι στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καβάλας εκλέγονται:

  1. Χανδρουλίδης Κωνσταντίνος
  2. Μπασάκης Σταύρος

Τους εργαζόμενους θα εκπροσωπεί και πάλι στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ ο πρόεδρος Κώστας Χανδρουλίδης, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός ο οποίος έθεσε υποψηφιότητα.