ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας: Η Κορίνα Χιώτη-Πρασσά δίνει ώθηση στις «Μέρες Ερασιτεχνικού Θεάτρου»

Η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ συναντήθηκε με τις ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες της Καβάλας και των γύρω περιοχών με σκοπό να δοθεί περαιτέρω βήμα στους δημιουργούς της περιοχής να δείξουν τη δουλειά τους

Η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Κορίνα Χιώτη-Πρασσά συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Μαρτίου 2018, στα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ, με τις ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες της Καβάλας και των γύρω περιοχών.

Η συνάντηση αυτή είχε σκοπό την αποτίμηση για τις προηγούμενες χρονιές που αφορά το θεσμό «Μέρες Ερασιτεχνικού Θεάτρου» και έγινε προσπάθεια να δοθεί έναυσμα για την επόμενη οργάνωση, να δοθεί βήμα στους δημιουργούς της περιοχής να δείξουν τη δουλειά τους και να εξελιχθεί ο θεσμός.

Μετά από συζήτηση και αφού ακούστηκαν διάφορες απόψεις, η πρόεδρος και οι ερασιτέχνες ηθοποιοί συμφώνησαν ότι με αγαστή συνεργασία και διάλογο μπορεί να αναπτυχθεί ο θεσμός και να αποκτήσει μακροβιότητα και να βγουν προς τα έξω νέες ιδέες που με κοινή προσπάθεια θα υλοποιηθούν. Για τον λόγο αυτό ορίστηκε εκ νέου συνάντηση τον ερχόμενο Αύγουστο προκειμένου να προγραμματιστούν και να οργανωθούν οι δράσεις του θεσμού.

Η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας τους ευχαρίστησε θερμά για τη συνεχή παρουσία τους στα πολιτιστικά δρώμενα, καθώς και για τη δημιουργική συμβολή τους στη θεατρική ζωή της περιοχής η οποία ανεβάζει ψηλά τον πήχη του ερασιτεχνικού θεάτρου.