Στο «πόδι» ο Άγιος Παύλος για φωτιά που τελικά ήταν… κόκκινες λάμπες! [φωτογραφίες]

Η μεγάλη κινητοποίηση «αναστάτωσε» την περιοχή ενώ την κατάσταση δεν διευκόλυνε και το όχημα της Πυροσβεστικής που «κόλλησε» επί της Πτολεμαίου!

Ψευδής συναγερμός αποδείχτηκε το περιστατικό που ξεσήκωσε λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης 5 Απριλίου 2018 την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παύλου. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας δέχτηκε κλήση για φωτιά σε αποθήκη επί της οδού Αντιπάτρου λίγο πριν τη συμβολή της με την οδό Ομονοίας.




Στο σημείο έσπευσαν δύο πλήρως επανδρωμένα οχήματα, δύο μοτοσικλέτες με τέσσερις άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά και συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, αλλά, τελικά, μετά από ολιγόλεπτη «έρευνα», διαπίστωσαν ότι το κόκκινο «φως» που έβγαινε από τα παράθυρα ήταν τελικά… λάμπες κόκκινου χρώματος οι οποίες, προφανώς, έδωσαν σε κάποιον περίοικο την «αίσθηση» της φωτιάς, εξ ου και η κλήση στην Πυροσβεστική!

«Κόλλησε η Πτολεμαίου»

Ακόμη περισσότερη αναστάτωση προκλήθηκε την ίδια στιγμή όταν το ένα από τα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θέλησε να προσεγγίσει το σημείο της «φωτιάς» από τη βόρεια πλευρά και έστριψε μετά την εκκλησία του Αγίου Παύλου δεξιά στην οδό Πτολεμαίου. Λίγο μετά, το όχημα «κόλλησε» και χρειάστηκε ώρα για να μπορέσει να «απεγκλωβιστεί», αφού χρειάστηκε κινητοποίηση.

Η οδός Πτολεμαίου ήταν για τον λόγο αυτό «κλειστή» για πάνω από 15 με 20 λεπτά, δημιουργώντας παράλληλα και μία μίνι-κυκλοφοριακή «συμφόρηση» επί της Ομονοίας.