Ο «Άγιος Αθανάσιος ο Αθωνίτης» στο πλευρό των άπορων οικογενειών της Καβάλας

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, με τη βοήθεια Συλλόγων και εθελοντών, διένειμε αγαθά συνολικής αξίας 2.500 ευρώ σε 49 άπορες οικογένειες της περιοχής μας

Ενόψει των εορτών του Πάσχα, με αίσθημα αγάπης και αλληλεγγύης προς τους αναξιοπαθείς δημότες της τοπικής κοινωνίας, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Άγιος Αθανάσιος ο Αθωνίτης» με μέλη και εθελοντές διένειμε αγαθά συνολικής αξίας 2.500 ευρώ σε 49 άπορες οικογένειες της περιοχής μας.

Παράλληλα, 15 κιβώτια αγαθών δόθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ η προσφορά των προϊόντων έγινε χάρις την ευγενική χορηγία των μελών και υποστηρικτών του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Η διοικούσα επιτροπή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Άγιος Αθανάσιος ο Αθωνίτης» ευχαριστεί τη δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και τον Σύλλογο Καβαλιωτών Θεσσαλονίκης «Οι Φίλιπποι» για την αρωγή τους, καθώς και τις ΚΟΙΝΣΕΠ «ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ» και ΚΟΙΝΣΕΠ «ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ» για την εθελοντική τους προσφορά για την υλοποίηση της δράσης.

Επίσης, ευχαριστεί όλους όσοι όπως κάθε χρόνο και εφέτος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και στήριξαν αυτήν την τόσο σημαντική για τους δημότες κοινωνική δράση.