ΟΘΑ Καβάλας: Πένθος για τον θάνατο της Κρυσταλλίας Βλαχοπούλου

Καμία προπόνηση δεν έγινε τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 στον ΟΘΑΚ λόγω του πένθους-Θρήνος και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για τον τραγικό θάνατο του πρώην μέλους του τοπικού συμβουλίου Καβάλας-Το συλλυπητήριο μήνυμα του Κωστή Σιμιτσή

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του ΟΘΑ Καβάλας με το άκουσμα της είδησης του θανάτου της Κρυσταλλίας Βλαχοπούλου, η οποία κατέληξε στο Νοσοκομείο της Καβάλας το βράδυ της Κυριακής 15 Απριλίου 2018 μετά τον βαρύτατο τραυματισμό της, στο σπίτι της, ύστερα από έκρηξη φιάλης υγραερίου το πρωί του Σαββάτου 14 Απριλίου 2018 στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου. Η κηδεία της έγινε τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 στις 16:00 στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στα Νεκροταφεία.

Λόγω του πένθους για το χαμό της δραστήριας συνεργάτιδας του συλλόγου τη Δευτέρα δεν πραγματοποιήθηκε καμία προπόνηση στα τμήματα του συλλόγου στο κλειστό κολυμβητήριο. Η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωσή της τονίζει ότι «Η οικογένεια του ΟΘΑΚ πενθεί για τον χαμό της πρώην γραμματέας του Κρυσταλλίας Βλαχοπούλου. Την αποχαιρετούμε σήμερα (Δευτέρα 16 Απριλίου 2018) στις 16:00, στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων».

Ύστατο «αντίο» και από τον τέως δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή

Η Κρυσταλλία Βλαχοπούλου ήταν ενεργό μέλος της κοινωνίας της Καβάλας και όχι μόνο στα αθλητικά δρώμενα, ούσα μέλος του τοπικού συμβουλίου Καβάλας με την παράταξη Καβάλα-Φίλιπποι Ανοιχτή Πόλη του Κωστή Σιμιτσή. Μάλιστα, ο τέως δήμαρχος Καβάλας απηύθυνε με ανάρτησή του το ύστατο «χαίρε» στην πρώην συνεργάτιδά του, μια «δραστήρια, κοινωνική, μαχητική αγωνίστρια», όπως αναφέρει.

Το μήνυμα του τέως δημάρχου

Εντελώς ξαφνικά, αναπάντεχα, αναιτιολόγητα έφυγε από τη ζωή η Κρυσταλλία Βλαχοπούλου, μέλος της παράταξης, εκλεγμένο μέλος του τοπικού συμβουλίου Καβάλας 2011-2014, δραστήρια, κοινωνική, μαχητική αγωνίστρια. Την αποχαιρετούμε σήμερα το μεσημέρι στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων, ώρα 16.00.