Κτηνωδία στην Καβάλα: Έκοψαν το κεφάλι γάτας και το πέταξαν στην κεντρική πλατεία [σκληρές εικόνες]

Τα μέλη των φιλοζωικών ομάδων της πόλης αποκλείουν η βάναυση κακοποίηση του ζώου να έγινε από αγέλη αδέσποτων σκυλιών και ζητούν τον εντοπισμό και την τιμωρία του άρρωστου μυαλού το οποίο προέβη σ' αυτήν την αποτρόπαιη πράξη

Με μια αποτρόπαια εικόνα ήρθαν αντιμέτωποι περαστικοί στην Καβάλα, όταν αντίκρισαν δίπλα στην πλατεία Ελευθερίας ένα κομμένο κεφάλι γάτας!




Είναι η πρώτη φορά που μια τόσο βάναυση κακοποίηση ζώου παρατηρείται στην πόλη της Καβάλας και μάλιστα στο κέντρο της, με μάρτυρες ακόμα και μικρά παιδιά τα οποία έτυχε να περνάνε από το σημείο.

Μάλιστα, επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής αποκλείουν το περιστατικό να έγινε από αδέσποτα σκυλιά, μιλώντας για ανθρώπινο χέρι, το οποίο υποκινούμενο από ένα άρρωστο και επικίνδυνο μυαλό έκοψε το κεφάλι της μικρής γάτας.

Πολλοί, δε, καταγγέλλουν ότι ουκ ολίγες φορές, έχουν γίνει μάρτυρες κακοποίησης ζώων από τους αθίγγανους οι οποίοι συχνάζουν στην πλατεία Ελευθερίας, ωστόσο οι δράστες του συγκεκριμένου περιστατικού είναι άγνωστοι, καθώς κανείς δεν είδε ή δεν άκουσε κάτι.

Τις φωτογραφίες ανέβασε ο Δημήτρης Παντερμαλίδης και πραγματικά σοκάρουν, όμως αποτυπώνουν ένα πραγματικό γεγονός απέναντι στο οποίο κανείς νοήμων άνθρωπος δε θα πρέπει να εθελοτυφλεί. Οι δε φιλοζωικές ομάδες της πόλης ζητούν τον εντοπισμό του ενόχου, ακόμα και με τη βοήθεια των κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας των γειτονικών καταστημάτων και την ανάλογη τιμωρία του.