Επικίνδυνες παγίδες για οχήματα και πεζούς οι λακούβες στη Χρυσοστόμου Σμύρνης στην Καβάλα [φωτογραφίες]

Ο δρόμος έχει «κάτσει» μετά την Πυροσβεστική με αποτέλεσμα τα οχήματα να πηγαίνουν στο αντίθετο ρεύμα για να αποφύγουν τη λακούβα-Οι κάτοικοι την έκλεισαν με δικά τους έξοδα, αλλά το πρόβλημα παραμένει

Έντονα είναι τα παράπονα των κατοίκων του Βύρωνα και της Αγίας Παρασκευής στην Καβάλας, καθώς οι λακούβες στη Χρυσοστόμου Σμύρνης, στην άνοδο για την Αγία Παρασκευή και κυρίως μετά την Πυροσβεστική, έχουν γίνει επικίνδυνες για οχήματα και πεζούς.

Ειδικά στην άνοδο, οι οδηγοί αναγκάζονται να βγουν στο αντίθετο ρεύμα για να αποφύγουν το κομμάτι του δρόμου το οποίο έχει «κάτσει», με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να πέσουν σε διερχόμενο όχημα, με τους οδηγούς των δικύκλων να κινδυνεύουν περισσότερο.

Μάλιστα, οι κάτοικοι αναφέρουν ότι στο εν λόγω σημείο έγιναν πριν από έναν μήνα έργα από τη ΔΕΥΑ Καβάλας, με τις λακούβες να τις κλείνουν οι ίδιοι με δικά τους έξοδα, όμως το πρόβλημα παραμένει, καθώς ο δρόμος εξακολουθεί να είναι «καθισμένος».

Επίσης, οι κάτοικοι σχολιάζουν ότι παρά τις υποσχέσεις της Δημοτικής Αρχής ότι θα «πέσει» άσφαλτος στο εν λόγω σημείο, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει και απευθύνουν έκκληση στους αρμόδιους να αποκαταστήσουν το οδόστρωμα πριν να είναι πολύ αργά…

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο