Ακόμα μια επιτυχία του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας

Η Άρτεμις Κουκουζίκα από την τάξη βιολοντσέλου μεγαλώνει την... οικογένεια του ΔΩΚ στη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης MOYSA

Νέα επιτυχία μαθήτριας του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας (ΔΩΚ) προστίθεται σε αυτήν του μαθητή του Ευθύμη Παπαζωγράφου (διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ).

Έτσι, η Άρτεμις Κουκουζίκα από την τάξη βιολοντσέλου του καθηγητή Χρήστου Κόζαλη, έλαβε μέρος στις ακροάσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τη Μεγάλη Εβδομάδα για τη στελέχωση της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης MOYSA και επιλέχθηκε. Στην προσεχή συναυλία της Ορχήστρας, μάλιστα, θα καθίσει στο πρώτο αναλόγιο των βιολοντσέλων μαζί με την έτερη μαθήτρια του Ωδείου, Δέσποινα Αυγερινίδου.

Η Άρτεμις Κουκουζίκα είναι παράλληλα φοιτήτρια στην ειδίκευση βιολοντσέλου του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Με την επιτυχή της ακρόαση αποτελεί, πλέον, μέλος του δυναμικού της MOYSA, μαζί με άλλους μαθητές του ΔΩΚ που έχουν γίνει δεκτοί σε αντίστοιχες ακροάσεις στο παρελθόν.

Η διοίκηση και το προσωπικό του Ωδείου συγχαίρουν θερμά την Άρτεμη, την οικογένεια και τον καθηγητή της για την επάξια εκπροσώπηση του κορυφαίου μουσικού εκπαιδευτικού ιδρύματος της Καβάλας και εύχονται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, με την ελπίδα ότι η πορεία και η πρόοδός του θα προσφέρουν ισχυρό κίνητρο σε όλη την Οικογένεια του Δημοτικού Ωδείου και όχι μόνον.