Δεν είμαστε λαός, τέλος! Νέο «κρούσμα» βανδαλισμού στο «Κοράλλι» του Παληού [φωτογραφίες]

Αυτήν τη φορά οι ασυνείδητοι «ξέσπασαν» επάνω στους τραπεζόπαγκους αλλά και στις παλιές τουαλέτες του αναψυκτηρίου προκαλώντας φθορές με πρωτοφανές... μένος!

Ηανακαίνιση της παιδικής χαράς του Παληού ήταν ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων. Τον Ιούνιο του 2017, ο δήμος Καβάλας «παρέδωσε» στον οικισμό το ολοκαίνουριο «Κοράλλι», με πιστοποιημένα παιχνίδια και αναβαθμισμένο περιβάλλοντα χώρο έτσι ώστε να μπορούν τα παιδιά να ψυχαγωγούνται με ασφάλεια.

Παράλληλα, και επειδή εντωμεταξύ είχε ήδη «κλείσει» και το αναψυκτήριο που λειτουργούσε εκεί, η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Καβάλας κατασκεύασε και τοποθέτησε περιφερειακά της παιδικής χαράς τραπεζόπαγκους έτσι ώστε να μπορούνε να κάθονται εκεί οι γονείς των παιδιών.




Τον Σεπτέμβριο του 2017 σημειώθηκε το πρώτο περιστατικό βανδαλισμού στο «Κοράλλι» (διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ και δείτε φωτογραφίες εδώ), με τους αγνώστους (;) να προκαλούν ζημιές στα παιχνίδια, στις βοηθητικές κατασκευές, ακόμη και στα… «κουτιά» της ΔΕΗ και τους στύλους του περιφερειακού φωτισμού!

Και νά που σήμερα, λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου και ενώ το «Κοράλλι» αρχίζει σιγά-σιγά να «υποδέχεται» καθημερινά ολοένα και περισσότερους επισκέπτες, κάποιοι αποφάσισαν να «ξεσπάσουν» επάνω στους τραπεζόπαγκους και να προκαλέσουν φθορές είτε καίγοντας (!) μέρος της επιφάνειας είτε ανοίγοντας τρύπες είτε αφαιρώντας ολόκληρα κομμάτια ξύλου!

Τις φωτογραφίες από τους βανδαλισμούς ανέβασε στη Διαδικτυακή Ομάδα ΠΑΛΗΟ ΚΑΒΑΛΑΣ η χρήστης Natassa Katafiotoy και «μιλάνε» από μόνες τους…