Λύκειο Νέας Περάμου: Ικανοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα μετά από 22 χρόνια

Επαναλειτούργησε ο ανελκυστήρας του κτιρίου, με την οικονομική συμπαράσταση του δήμου Παγγαίου και της Ελένης Μπενή-Ευχαριστήρια επιστολή του Σχολείου προς τον δήμο Παγγαίου και τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Παγγαίου με το Γενικό Λύκειο Νέας Περάμου, ο διευθυντής της σχολικής μονάδας, Χαράλαμπος Αυγερινάκης, ευχαριστεί θερμά τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη και την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ελένη Μπενή, για την ικανοποίηση ενός διαχρονικού αιτήματος του Σχολείου σχετικά με την αναβάθμιση της λειτουργίας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Αυγερινάκης εκφράζει τις ευχαριστίες τόσο της εκπαιδευτικής όσο και της μαθητικής κοινότητας, καθώς ύστερα από 22 χρόνια επαναλειτούργησε ο ανελκυστήρας του κτιρίου, με την οικονομική αρωγή και συμπαράσταση του δήμου Παγγαίου και της κ. Μπενή.

Παράλληλα, τονίζεται ότι ο ανελκυστήρας είναι άκρως απαραίτητος τόσο για τους μαθητές όσο και για τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι περιστασιακά ή και μόνιμα, αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.