Οι φροντιστές της Καβάλας συνάντησαν τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη

Οι εκπαιδευτικοί έθεσαν στον βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους

Το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Νομού Καβάλας με τον βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Εμμανουηλίδη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

\Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησαν οι: Α. Μυστακίδης (Πρόεδρος), Σ. Κετζετζής (Αντιπρόεδρος και Α’ αντιπρόεδρος ΟΕΦΕ), Α, Γερμανίδης (Γραμματέας), Σ. Καϊρέτης (Ταμίας) και Δ. Ευφραιμίδης (Μέλος).

Στη συνάντηση κατατέθηκε προς τον βουλευτή υπόμνημα με τα βασικά προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο των φροντιστών (διαδικασία αδειοδότησης-επικαιροποίησης αδειών, άρθρο 116 του προσφάτως κατατεθέντος νομοσχεδίου για την Παιδεία, ανεξέλεγκτη κατ’ οίκον διδασκαλία, κέντρα μελέτης, παράνομα ιδιαίτερα καθηγητών ιδιωτών και δημοσίου, αποκλεισμός από ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης, διεύρυνση του νομικού πλαισίου λειτουργίας των φροντιστηρίων) και προτάσεις για την υπέρβασή τους.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος «η συζήτηση υπήρξε διεξοδική και ιδιαίτερα εποικοδομητική. Ευελπιστούμε στην  αρωγή του βουλευτή για την επικοινωνία των προβληματισμών και προτάσεων μας προς τους αρμόδιους φορείς».