Και η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας στη «μάχη» ενάντια στα νέα διόδια

Καλεί τα μέλη και τους φίλους της να δώσουν δυναμικό «παρών» στην κινητοποίηση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Μαΐου στις 12:00 στην πλατεία Ελευθερίας

Όσο πλησιάζει η ώρα του συλλαλητηρίου ενάντια στον νέο σταθμό διοδίων στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Άσπρης Άμμου στην Καβάλα (διαβάστε σχετικά εδώ) τόσο αυξάνονται και οι συμμετοχές σ’ αυτό. Σειρά είχε η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας η οποία καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση, τονίζοντας ότι τα νέα διόδια θα υποβαθμίσουν την πόλη τόσο περιβαλλοντικά όσο και τουριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-κάλεσμα της Λέσχης Φιλάθλων

Η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας, ενεργό κύτταρο στην πόλη της Καβάλας και πάντα ενεργώντας πολυεπίπεδα για το καλό του τόπου μας, θα είναι στην πρώτη γραμμή της κινητοποίησης ενάντια στην τοποθέτηση των διοδίων. Η λανθασμένη χωροθέτηση των διοδίων, το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει είναι να στραγγαλίσει τελειωτικά τις λιγοστές ανάσες που μας έχουν απομείνει. Οι συνέπειες αυτού του έργου θα υποβαθμίσουν την πόλη μας τόσο περιβαλλοντικά όσο και τουριστικά.

Καλούμε όλα τα μέλη μας και τους φίλους, να δώσουν δυναμικό «παρών» στην κινητοποίηση που γίνει την Τρίτη 15 Μαΐου στις 12:00 στην πλατεία Ελευθερίας.