ΑΔΕΔΥ Καβάλας: Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο, στάση εργασίας για διορισμούς

Να συμμετέχουν όλοι ενωμένοι στον αγώνα κατά των διοδίων στην Καβάλα την Τρίτη (15/5) καλεί με ανακοίνωση της η ΑΔΕΔΥ Καβάλας, που συμμετέχει την Παρασκευή (11/5) σε στάση εργασίας στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης με βασικό αίτημα νέους μόνιμους διορισμούς

Να πει ένα μεγάλο «όχι» στην υποβάθμιση και την περιβαλλοντολογική καταστροφή της Καβάλας στο πανκαβαλιώτικο συλλαλητήριο καλεί τον κόσμο με ανακοίνωση της το ΝΤ ΑΔΕΔΥ, στην προσπάθεια να μην τοποθετηθούν διόδια στην Άσπρη Άμμο.

Ακολουθεί το δελτίου τύπου

«Όλοι ενωμένοι στο συλλαλητήριο κατά των διοδίων»

«Το Νομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ Καβάλας συμμετέχει και καλεί όλους τους Καβαλιώτες και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να πάρουν μέρος στο μεγάλο συλλαλητήριο για να μην γίνουν τα διόδια πάνω από την Καβάλα. Λέμε:
Όχι στα νέα διόδια στο Ν. Καβάλας
Όχι στην οικονομική και τουριστική υποβάθμιση της Καβάλας
Όχι στην περιβαλλοντολογική καταστροφή της πόλης μας
Όλοι στην πλατεία Ελευθερίας την Τρίτη 15 Μαΐου στις 13.00 το μεσημέρι».

«Θέλουμε μόνιμους διορισμούς, τώρα»!

Παράλληλα η ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων καλεί τους συνάδελφους της να συμμετέχουν και στην στάση εργασίας που έχει προκηρυχθεί από τις 12.00 της Παρασκευής, προκειμένου να πιεστεί η κυβέρνηση να κάνει προσλήψεις στο δημόσιο και να καταργήσει τις ελαστικές σχέσεις εργασίας. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «οι ομοσπονδίες έχουν τη δυνατότητα εξειδίκευσης της στάσης, κατά τις ανάγκες τους».