Οι γονείς της Καβάλας ζητάνε από τους δασκάλους και τους καθηγητές να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο ενάντια στα διόδια

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του δήμου Καβάλας ζητάει από το εκπαιδευτικό προσωπικό να προχωρήσει σε στάση εργασίας τις ώρες κατά τις οποίες προγραμματίστηκε το συλλαλητήριο

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων δήμου Καβάλας δηλώνει την αντίθεσή της στην επικείμενη κατασκευή διοδίων επί της Εγνατίας Οδού στο ύψος της Άσπρης Άμμου. Θα συμμετάσχει δυναμικά στο Συλλαλητήριο της Τρίτης 15 Μαΐου 2018 και ώρα 13:00 στην πλατεία Ελευθερίας, ανταποκρινόμενη στο Κάλεσμα της Διαπαραταξιακής Συντονιστικής Επιτροπής του δήμου Καβάλας (διαβάστε σχετικά εδώ).

Αντιλαμβανόμενη ότι η τυχόν τοποθέτηση διοδίων κοντά στην πόλη της Καβάλας θα έχει άμεσο και μη αναστρέψιμο αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων της περιοχής, καλεί να συμμετέχουν μαζικά στο Συλλαλητήριο όλα τα μέλη της-Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του δήμου Καβάλας. Για τον λόγο αυτόν ζητά από τους Συλλόγους Δασκάλων και Καθηγητών να πραγματοποιήσουν στάση εργασίας κατά την ώρα του συλλαλητηρίου για να δοθεί το δικαίωμα τόσο στο εκπαιδευτικό προσωπικό όσο και στους μαθητές να συμμετάσχουν ενεργά στην κινητοποίηση.