Τροχαίο στον Άγιο Σίλα με ανατροπή οχήματος και τραυματίες [φωτογραφίες]

Το ένα ΙΧ αυτοκίνητο «χτύπησε» στην πλαγιά και κατέληξε στο οδόστρωμα «κλείνοντας» για αρκετή ώρα το ένα ρεύμα κυκλοφορίας

Το απόγευμα της Κυριακής 20 Μαΐου 2018 σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στον δρόμο Καβάλας-Αμυγδαλεώνα, λίγο μετά τον κόμβο του Αγίου Σίλα (με κατεύθυνση προς τον Σταυρό) όταν «συγκρούστηκαν» δύο οχήματα, το ένα εκ των οποίων εξετράπη της πορείας του και… ανετράπη!




Επί της ουσίας, δεν επρόκειτο για… σύγκρουση, αφού και τα δύο οχήματα κινούνταν στην κάθοδο, με κατεύθυνση προς τον Αμυγδαλεώνα, όταν το ένα εκ των δύο οχημάτων πλησίασε το πίσω μέρος του προπορευόμενου τετρακίνητου ΙΧ και «ακούμπησε» τον πίσω προφυλακτήρα του. Ο οδηγός του τζιπ προφανώς πανικοβλήθηκε και για να αποφύγει τα χειρότερα, «έκοψε» το τιμόνι δεξιά και «βρήκε» στην πλαγιά του βουνού με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και, στη συνέχεια, να ανατραπεί.

Στο τζι επέβαινε ένα ζευγάρι. Αμφότεροι ο άνδρας και η γυναίκα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, ενώ στο σημείο, εκτός από την Τροχαία και την Αστυνομία έσπευσε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας.