7 σύλλογοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν τον μικρό Ραφαήλ – Στράτο

Χορευτική εκδήλωση για την οικονομική στήριξη του 9χρονου Καβαλιώτη από πολιτιστικούς συλλόγους και τον σύλλογο γονέων του 18ου ΔΣ το απόγευμα της Τετάρτης στο «Αλ. Δήμογλου»

Με το σύνθημα «για καλό σκοπό χορεύω την αγάπη μου προσφέρω» έξι πολιτιστικοί σύλλογοι της Καβάλας και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν χορευτική εκδήλωση προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά τον 9χρονο μαθητή Ραφαήλ – Στράτο Μπίνη που χρειάζεται να μεταβεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στις ΗΠΑ για να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το ραντεβού έχει οριστεί για την Τετάρτη 30/5 στο «Αλ. Δήμογλου» στην Καλαμίτσα στις 19.00.

«Να είμαστε όλοι εκεί»!

Η ανακοίνωση του πολιτιστικού συλλόγου Κηπούπολης – Καλαμίτσας που πήρε την πρωτοβουλία αναφέρει τα εξής: «Την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 και ώρα 19.00 στο αθλητικό κέντρο της Καλαμίτσας (Αλεξάνδρα Δήμογλου), ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης – Καλαμίτσας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Καβάλας. διοργανώνουν την εκδήλωση: «Χορεύουμε για τον μικρό Ραφαήλ – Στράτο».  Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι: Αγίας Παρασκευής, Νεαπόλεως, Αγίου Λουκά, Ποταμουδίων, του παιδικού τμήματος της Λέσχης Ποντίων Ν. Καβάλας, Κηπούπολης – Καλαμίτσας και του Συλ. Γονέων του 18ου Δημ. Σχολείου. Χορεύουμε για την ενίσχυση του μικρού Ραφαήλ – Στράτου. Να είμαστε όλοι εκεί. Για καλό σκοπό χορεύω την αγάπη μου προσφέρω».