Πρώτη φορά… έκδοση λευκώματος με γελοιογραφίες στην Καβάλα [φωτογραφίες]

Ο Μπάμπης Καζαντζίδης παρουσίασε τη δουλειά του μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό, προσφέροντας και λαμβάνοντας γέλιο και αισιοδοξία, αλλά και μια έκπληξη από τους συναδέρφους του

Ποιος ξέρει πιο καλά την ελληνική οικονομική πραγματικότητα και κρίση από έναν εφοριακό και ποιος μπορεί να την διακωμωδήσει καλύτερα από έναν γελοιογράφο; Ο Μπάμπης Καζαντζίδης είναι και τα δύο και το αποτέλεσμα χαρίζει διπλό… γέλιο.

Στο δια ταύτα… Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του πρώτου λευκώματος με γελοιογραφίες το οποίο εκδόθηκε στην πόλη της Καβάλας, με τίτλο «2010-2017… χρόνια κρίσης, του σκιτσογράφου Μπάμπη Καζαντζίδη. Ο τελευταίος αποδείχθηκε ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, καθώς στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί Καβαλιώτες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν επιτόπου την καλαίσθητη έκδοση.

Στην… γεμάτη γέλια και αισιοδοξία εκδήλωση, μίλησαν ο Μάκης Μαρινόπουλος, υπεύθυνος της εκδοτικής εταιρείας Angels Adv η οποία ανέλαβε την υλοποίηση του βιβλίου, η Ματούλα Σερετοπούλου, φίλη και συνάδελφος του κ. Καζαντζίδη και φυσικά ο δημιουργός των σκίτσων Μπάμπης Καζαντζίδης, ενώ τον συντονισμό στην παρουσίαση διεκπεραίωσε με πραγματικά θαυμάσιο τρόπο ο δημοσιογράφος Μιχάλης Μερκουρόπουλος.

Για αρκετή ώρα ο Μπάμπης χρειάστηκε να γράφει αφιερώσεις στους φίλους οι οποίοι προμηθεύτηκαν τα βιβλία, μοίρασαν και μοιράστηκαν γέλια και αισιοδοξία, όπως επιτάσσει μια τέτοια έκδοση, ενώ το συμπέρασμα που βγήκε αβίαστα είναι πως σύντομα θα ακολουθήσει και δεύτερη έκδοση.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Καζαντζίδης εδώ και μερικά χρόνια επιμελείται το ημερολόγιο των εφοριακών της Καβάλας, ενώ από τα 400 σκίτσα των 7 χρόνων, τυπώθηκαν τα 94. Όσο για την έκπληξη της βραδιάς, οι συνάδερφοί του, τού ετοίμασαν μια τούρτα για το… καλοτάξιδο του βιβλίου.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση του λευκώματος