Επεισοδιακό «κλείσιμο» της συνεδρίασης για τα διόδια στην Εγνατία Οδό με παρ’ ολίγον… ξύλο!

Ένταση μεταξύ Γραμμένου-Καλανταρίδη και ενός «οργισμένου» κατοίκου της Νέας Καρβάλης ο οποίος ζητούσε επιτακτικά να ληφθούν πιο δραστικά μέτρα από τον δήμο για να σταματήσει η κατασκευή των διοδίων στην Άσπρη Άμμο

Σε κλίμα ομονοΐας και ομοφωνίας ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης 31 Μαΐου 2018 η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας ενάντια στα διόδια επί της Εγνατίας Οδού (διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ και δείτε φωτογραφίες εδώ), μόνον που το κλίμα αυτό «διαταράχθηκε» στο τέλος από την παρέμβαση ενός «οργισμένου» κατοίκου Νέας Καρβάλης ο οποίος «επιτέθηκε» στο Σώμα εξαπολύοντας βρισιές και κατηγορίες!




Συγκεκριμένα, αφού ο πρόεδρος του Σώματος Γιώργος Γραμμένος ανακοίνωσε τη λήξη της συνεδρίασης, ο συγκεκριμένος κύριος άρχισε να φωνάζει και ήρθε μπροστά για να ζητήσει τον λόγο. «Σας παίρνω τηλέφωνο εδώ και δέκα μέρες και δεν κάνετε τίποτα, αυτοί προχωράνε κανονικά το έργο. Κανονικά θα έπρεπε να φέρετε εδώ όλα τα οχήματα του δήμου και να τα βάλουμε όλα φωτιά, να τους κυνηγήσουμε, να φύγουν! Ντροπή σας!», είπε μεταξύ άλλων, κινούμενος «απειλητικά» προς τις καρέκλες των δημοτικών συμβούλων.

Ο κ. Γραμμένος προσπάθησε να ηρεμήσει τον «οργισμένο» κάτοικο της Νέας Καρβάλης, εξηγώντας του πως η κατάληψη του χώρου του εργοταξίου από τους υπαλλήλους του δήμου δεν είναι εφικτή για νομικούς λόγους. Κάπου εκεί, ενοχλημένος από τη στάση και την επιθετικότητα του πολίτη, παρενέβη και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Ηλίας Καλανταρίδης ο οποίος παρ’ ολίγο να έρθει στα… χέρια με τον εν λόγω ο οποίος, όχι μόνον δεν πτοήθηκε, αλλά ξεκίνησε να φωνάζει «Κάτσε κάτω!» προς πάσα κατεύθυνση.

Λίγα λεπτά μετά, η ένταση ευτυχώς πέρασε και ο «οργισμένος» κάτοικος Καρβάλης πήρε το μικρόφωνο και είπε την άποψή του σε πιο ήρεμους… τόνους.