Θεία λειτουργία για τους μαθητές των πανελλαδικών

Στο μοναστήρι του Αγ. Σίλα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ΦΝΘ θα τελέσει το ιερό μυστήριο για όλους όσους θα συμμετέχουν σε λίγες ημέρες στις πανελλαδικές εξετάσεις

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου θα τελέσει θεία λειτουργία για τους μαθητές που σε λίγες ημέρες θα πάρουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις για την είσοδο τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η παρακλητική προσευχή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (5/6) στην Ιερά Μονή του Αποστόλου Σίλα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη ΦΝΘ κ. Στέφανο με την ευχή όλων, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της Μητρόπολης, «η κατά Θεόν προκοπή και πρόοδος των παιδιών μας».

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων στα Λύκεια της πατρίδος μας και εν όψει της ενάρξεως των πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή των μαθητών στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, η Ιερά Μητρόπολις Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, όπως κάθε χρόνο, έχει προγραμματίσει και εφέτος την τέλεση Θείας Λειτουργίας στην ιερά Μονή του Αγίου Αποστόλου Σίλα Καβάλας το πρωί της Τρίτης, 5ης Ιουνίου 2018.

Στην κρίσιμη αυτή στιγμή της ζωής των παιδιών μας είμεθα όλοι μαζί τους, με την παρακλητική προσευχή μας και το πατρικό ενδιαφέρον μας, όπως αυτά εκφράζονται μέσα στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, το οποίο θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Στέφανος.

Ευχή και ελπίδα όλων μας είναι η κατά Θεόν προκοπή και η πρόοδος των παιδιών μας».