Ωδείο «Νεάπολις»: Υπάρχει ιδανικότερο κλείσιμο της χρονιάς από ένα… μουσικό παραμύθι; [φωτογραφίες]

Με την εκδήλωση «Χτίζοντας τη Μουσική με παραμύθια» και πρωταγωνιστές τα παιδιά, το Ωδείο ολοκλήρωσε άλλη μια δημιουργική χρονιά με εκπαιδευτικά δρώμενα, παιχνίδια και φυσικά πολλή μουσική

Στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Νεάπολης έπεσε την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 η αυλαία των φετινών δράσεων για το Ωδείου «Νεάπολις», με την ετήσια συναυλία των τμημάτων Μουσικής Αγωγής με υπεύθυνες καθηγήτριες τη Γιούλη Αραμπατζόγλου και τη Βασιλική Ζήσου.

Είναι μια συναυλία-θεσμός, η οποία ετοιμάζεται πάντα με πολλή φροντίδα και αγάπη για τους μικρούς μαθητές του Ωδείου «Νεάπολις», καθώς η παρουσίαση στο κοινό των όσων αποκόμισαν όλη τη χρονιά, είναι από μόνη της «μεγάλη υπόθεση» για τους ίδιους και τους οικείους τους, αλλά και για τους καθηγητές του Ωδείου.

Σε αυτή την παράσταση ο δήμος Καβάλας ήταν παρών για άλλη μια φορά αναγνωρίζοντας το έργο του Ωδείου «Νεάπολις» και συμβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επιτυχία της συναυλίας.

Η έναρξη της παράστασης έγινε από τις μαθήτριες βιολοντσέλου της Βασιλικής Ζήσου, ήτοι από την Αριάδνη Γιαγκούδη, την Αφροδίτη Ζώτου, τη Φανή Μεταξά, την Έμμυ Μπάρμπα, τη Σταυριάννα Πανταζή και τη Δήμητρα Χατζηλαζαρίδου.

Η Κωνσταντία Κύπρου, νέα προσθήκη για φέτος στο δυναμικό του Ωδείου, ταξίδεψε το κοινό με όχημα τη νεοσύστατη χορωδία του Ωδείου «Νεάπολις».

Επίσης, οι μαθητές Ελένη Δέλιου και Βασιλική Μπάρμπα στα φλάουτα, Δήμητρα Χατζηλαζαρίδου στο τσέλο και Γιώργος Πολυχρονίδης στην κιθάρα συνόδευσαν τα τραγούδια των μαθητών μας.

Η διεύθυνση του Ωδείου «Νεάπολις» ευχαριστεί θερμά τον κόσμο ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και εύχεται στους λιλιπούτειους μαθητές καλό καλοκαίρι και ραντεβού το Φθινόπωρο με περισσότερη μουσική δράση και δρώμενα.