Ελευθερούπολη: Μια νύχτα… λευκή κι ονειρεμένη [φωτογραφίες]

Η μεγάλη γιορτή της αγοράς στην έδρα του δήμου Παγγαίου τα είχε όλα και κυρίως χιλιάδες χαμόγελα μικρών και μεγάλων οι οποίοι βρήκαν αφορμή να διασκεδάσουν και να μετατρέψουν την Ελευθερούπολη σε ένα μεγάλο... φεστιβάλ

Το βράδυ της Παρασκευής 1 Ιουνίου 2018 ήταν πολύ διαφορετικό για την έδρα του δήμου Παγγαίου, την Ελευθερούπολη. Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσε την οδό Φρίξου Παπαχρηστίδη και τους παράλληλους δρόμους, με αφορμή τη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας.




Συναυλίες, παιχνίδια, happenings, μουσικές δρόμου, αθλητικές επιδείξεις, βραβεύσεις αθλητών και ομάδων, εδέσματα και παραδοσιακές μαγειρικές, αλλά και πολλές εκπλήξεις συνέθεσαν το σκηνικό της μεγάλης γιορτής της αγοράς στην έδρα του δήμου Παγγαίου, ανεβάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά για μια δράση η οποία ξεκίνησε με τη φιλοσοφία ενίσχυσης της αγοράς και κατέληξε σε ένα μεγάλο… φεστιβάλ.

Σε κάθε γωνιά της Ελευθερούπολης υπήρχαν δράσεις κυρίως για τα μικρά παιδιά, ενώ κορυφαίες στιγμές ήταν η βράβευση της «ασημένιας» παγκόσμιας πρωταθλήτριας στην ενόργανη, Ιωάννας Ξουλόγη και της ομάδας μπάσκετ του ΓΣ Ελευθερούπολης, η οποία αποδεικνύει ότι οι επιτυχίες της δεν έχει… ταβάνι.

Δείτε φωτογραφίες από το «οδοιπορικό» στη Λευκή Νύχτα της Ελευθερούπολης