Δημοτική σύμβουλος της διοίκησης του δήμου Καβάλας έπεσε θύμα κλοπής μέρα μεσημέρι

Οι δράστες έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου και πήραν χρήματα και προσωπικά έγγραφα-Έκκληση σε όποιον βρει την τσάντα να την παραδώσει στην Αστυνομία, καθώς περιέχει πολύτιμα επαγγελματικά έγγραφα

Θύμα κλοπής και μάλιστα μέρα μεσημέρι έπεσε η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου στη Νέα Ηρακλίτσα, καθώς οι δράστες έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου της και πήραν από μέσα χρήματα, προσωπικά και επαγγελματικά έγγραφα, τα οποία ήταν πολύτιμα για την πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Μαΐου 2018 σε παραλία της Νέας Ηρακλίτσας, με την κ. Ιωσηφίδου να αφήνει το αυτοκίνητό της σε σημείο κοντά στην παραλία από το οποίο περνούσε κόσμος και δεν έδινε «στόχο» στους επίδοξους δράστες. Ωστόσο αυτοί δεν πτοήθηκαν ούτε από την πολυκοσμία, ούτε από το μεσημέρι, αλλά ούτε και από τα φιμέ τζάμια του οχήματος και έδρασαν ανενόχλητοι και με… το πάσο τους.

Η κ. Ιωσηφίδου απευθύνει έκκληση σε όποιον βρει την τσάντα να την παραδώσει στην Αστυνομία ή να επικοινωνήσει μαζί της, καθώς τα προσωπικά και κυρίως τα επαγγελματικά της έγγραφα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εκείνη.

Έπιασαν… δουλειά από νωρίς

Οι κλοπές από αυτοκίνητα σε παραλίες της Καβάλας και δη του δήμου Παγγαίου έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, ενώ φέτος ξεκίνησαν πολύ νωρίς, ακολουθώντας το… ρεύμα των τουριστών. Το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Περάμου αδυνατεί να αντιμετωπίσει το φαινόμενο λόγω του ελάχιστου προσωπικού το οποίο διαθέτει, ενώ κάθε Σαββατοκύριακο σημειώνονται κατά μέσο όρο 4-5 περιστατικά κλοπών.

Οι λουόμενοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, να μην αφήνουν πολύτιμα αντικείμενα στα οχήματά τους και να προσέχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, αλλά και να αποφεύγουν να μεταφέρουν μαζί τους έγγραφα, χρήματα και προσωπικά αντικείμενα όταν δεν τα χρειάζονται.