Απόφοιτοι του 1975: Οι παλιοί συμμαθητές της Καβάλας κάθισαν στα ίδια θρανία μετά από δεκαετίες [φωτογραφίες]

H επανένωση των αποφοίτων του 1975 από τα τότε εξατάξια Γυμνάσια της πόλης της Καβάλας μετατράπηκε σε μια διήμερη γιορτή αναμνήσεων, με πολλές και αναπάντεχες συναντήσεις-Μεταξύ των συμμαθητών οι κ. κ. Σιμιτσής και Κεβρεκάκης

Το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, σύμφωνα με τις απόψεις των συμμετεχόντων, η επανένωση των αποφοίτων του 1975 από τα τότε εξατάξια Γυμνάσια της πόλης της Καβάλας (Α και Β Θηλέων, Α και Β Αρρένων και Οικονομικό).

Η εκδήλωση ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 2 Ιουνίου 2018 με Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου όπου εψάλη και επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των εκλιπόντων. Ακολούθησε συγκέντρωση για καφέ και το βράδυ γλέντι σε γνωστό μαγαζί της πόλης.

Το πρωί της Κυριακής 3 Ιουνίου 2018 οι παλιοί συμμαθητές επισκέφτηκαν τα σχολεία αποφοίτησής τους όπου βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες και στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν για καφέ όπου και αποχαιρετίστηκαν, δίνοντας την υπόσχεση να ξανασυναντηθούν μετά από 4 χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη συνάντηση αυτή ήρθαν άτομα από πολλά μέρη της Ελλάδας, καθώς και από το εξωτερικό, ενώ συμμετείχαν και οικεία πρόσωπα της Καβάλας, όπως ο τέως δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής και ο δικηγόρος Χρυσόστομος Κεβρεκάκης.

Οι παλιοί συμμαθητές ευχαριστούν πολύ τους διευθυντές του 1ου και 3ου Γυμνασίου Καβάλας οι οποίοι με χαρά ανταποκρίθηκαν στο αίτημά τους και τους δέχτηκαν στα σχολεία το πρωί της Κυριακής 3 Ιουνίου 2018.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση των αποφοίτων του 1975