Έρχονται «ηχηρά» ονόματα στο Πλάι στο Κύμα 2018

Ένας... γνώριμος από τα παλιά και δύο γνωστοί κι αγαπημένοι εκπρόσωποι του λαϊκού ρεπερτορίου-Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ θέλουν φέτος να καλύψουν όλα τα μουσικά γούστα, ανεβάζοντας, παράλληλα, τον πήχη πολύ ψηλά

Μπορεί να αργεί ακόμα, αλλά οι φήμες… οργιάζουν και ανοίγουν την όρεξη των μουσικόφιλων και δη των φίλων του Φεστιβάλ Πλάι στο Κύμα, το οποίο θα διοργανωθεί και φέτος στον γνωστό χώρο της παραλίας της Κεραμωτής, στο κάμπινγκ του δήμου Νέστου, το Σάββατο 28, την Κυριακή 29 και τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018.

Φέτος οι διοργανωτές του αγαπημένου και «θεσμοθετημένου» Φεστιβάλ αποφάσισαν να ανεβάσουν, φέτος, τον πήχη πολύ ψηλά, καλύπτοντας τα ετερόκλητα γούστα του κοινού, με ένα ταξίδι από την ροκ μέχρι τη λαϊκή και ποπ σκηνή.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες «θέλουν» τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου να επιστρέφει στον… τόπο του εγκλήματος, ενώ τις άλλες δύο μέρες αναμένεται να «βουλιάξει» η παραλία από τους λάτρεις της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου.

Φυσικά είναι πολύ νωρίς για να ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ, όπως και τα support ονόματα, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι το φετινό μουσικό καλοκαίρι της Κεραμωτής αναμένεται… καυτό.