Τραγική η κατάληξη της εξαφάνισης του Βασίλη Μελενικλή: Βρέθηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού [βίντεο]

Ο άτυχος 37χρονος, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί στην Προσοτσάνη, βρέθηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού στην Αλιστράτη Σερρών, με τους ιδιοκτήτες του να ανακρίνονται από την Ασφάλεια Δράμας-Καθοριστική η έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 3 Απριλίου στην Προσοτσάνη της Δράμας, ενώ είχε εκδοθεί και κάρτα Silver Alert από την Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό του (διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ).

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η ομάδα της Αγγελικής Νικολούλη, η οποία ασχολήθηκε με την υπόθεση, έφτασε στο σπίτι όπου τελικά βρέθηκε το πτώμα του άτυχου άνδρα, θαμμένο στην αυλή, όταν ένας οδηγός ταξί ανέφερε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ότι είχε μεταφέρει το παιδί στην Αλιστράτη Σερρών.

Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας είχε λάβει το ποσό των 2.000 ευρώ από τη γιαγιά του, για να πληρώσει μία προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στο χέρι στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε από την Προσοτσάνη με ταξί για την Αλιστράτη, πριν πάει στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του.

Το άψυχο σώμα του 37χρονου εντοπίστηκε στην Αλιστράτη το απόγευμα της Πέμπτης 7 Ιουνίου 2018 και οι αστυνομικοί οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο προχώρησαν στην εκταφή του πτώματος, ενώ αναμένεται να ανακρίνουν τα μέλη της οικογένειας η οποία διαμένει στο σπίτι. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για δύο αδέλφια, τα οποία έχουν οδηγηθεί στην Ασφάλεια Δράμας, φίλους του άτυχου 37χρονου και τη μητέρα τους.

Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο του Alpha, η ομάδα της εκπομπής ήρθε σε επαφή με τα πρόσωπα τα οποία διέμεναν στο σπίτι, με το ένα να πέφτει σε αντιφάσεις, καθώς τους είχε πει ότι ο 37χρονος είχε φύγει.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, οι δύο άντρες, ηλικίας 37 και 40 ετών, φέρονται να είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές με μικροαδικήματα τα οποία αφορούσαν υποθέσεις ναρκωτικών.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Alpha