Πανελλαδικές 2018: Η Ένωση Γονέων της Καβάλας εύχεται στα «παιδιά» της καλή επιτυχία

Εκφράζοντας όλους τους γονείς της Καβάλας, η Ένωση «αφορίζει» το άγχος και υπενθυμίζει στους μαθητές και στις μαθήτριες ότι η ζωή προσφέρει πολλές ευκαιρίες που ίσως και να μη φαντάζονται ακόμα

Το δικό της μήνυμα, εκφράζοντας όλους τους γονείς της Καβάλας, οι οποίοι αγωνιούν μαζί με τα παιδιά τους, εκφράζει στο μήνυμά της η Ένωση Γονέων του δήμου Καβάλας, ευχόμενη καλή επιτυχία στους μαθητές και στις μαθήτριες οι οποίοι δίνουν τη «μάχη» των Πανελλαδικών εξετάσεων, υπενθυμίζοντας, παράλληλα, ότι το άγχος είναι κακός «σύμβουλος» κι ότι η ζωή δε σταματάει σ’ αυτήν τη δοκιμασία.

Αναλυτικά το μήνυμα της Ένωσης Γονέων

Η Ένωση Γονέων Καβάλας εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις. Τα παιδιά πρέπει να θυμούνται ότι αυτές οι εξετάσεις είναι ένας σημαντικός σταθμός στη ζωή τους, αλλά δεν είναι ο μοναδικός. Η ζωή προσφέρει πολλές ευκαιρίες που ίσως και να μη φαντάζονται ακόμα. Αυτή τη στιγμή προέχει τα αγαπητά μας παιδιά να προσέλθουν στις εξετάσεις με όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος, αλλά και με εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους. Για εμάς τους γονείς προέχει, τώρα και πάντα, η καλή τους υγεία. Υπομονή και κουράγιο και στους γονείς που στέκονται πάντα αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών τους. Καλή δύναμη σε όλους!