Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Πολύνεκρο τροχαίο. Παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς!

Αυτοκίνητο-βαν που μετέφερε μη νόμιμους μετανάστες έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα επάνω στα βράχια

Τραγωδία στην Εγνατία οδό στο ύψος της Καβάλας, όπου ένα αυτοκίνητο βαν που μετέφερε δεκαπέντε μετανάστες εξετράπη της πορείας του και βγήκε εκτός δρόμου. Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους έξι άνθρωποι, ανάμεσά τους και τρία παιδιά, ενώ άλλοι δέκα έχουν τραυματιστεί.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 06:50 το πρωί της Παρασκευής 8 Ιουνίου 2018 στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Νέας Καρβάλης, μετά την έξοδο του τελευταίου τούνελ λίγα χιλιόμετρα πριν από τον κόμβο εξόδου για Καβάλα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το όχημα κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και όταν βρέθηκε εκτός δρόμου προσέκρουσε με σφοδρότητα στα βράχια με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα.




Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο διακινητής, ο οποίος οδηγούσε το βαν, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στα θύματα περιλαμβάνονται και τρία ανήλικα παιδιά.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, ενώ το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.