Διαστάσεις… επιδημίας παίρνει το φαινόμενο της διάρρηξης αυτοκινήτων σε παραλίες της Καβάλας [φωτογραφίες]

Ακόμα ένα περιστατικό κατά το οποίο οι δράστες έσπασαν τα τζάμια οχήματος και έκλεψαν από το εσωτερικό του ό,τι βρήκαν-Πανελλαδικό το... φαινόμενο, με «θύμα» γνωστή δημοσιογράφο η οποία συνιστά προσοχή στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων

Δεν έχει τελειωμό η νέα… μόδα της διάρρηξης αυτοκινήτων μέρα μεσημέρι και κατά προτίμηση τα Σαββατοκύριακα σε παραλίες της Καβάλας. Μετά την πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου, η οποία έπεσε «θύμα» των δραστών ή της σπείρας -κατά τα φαινόμενα- (διαβάστε σχετικά εδώ), ακόμα ένας πολίτης, ο Νίκος Καλπακίδης, βρήκε το μεσημέρι της Κυριακής 10 Ιουνίου 2018 το αυτοκίνητό του σπασμένο, αυτή τη φορά σε beach bar στους Αμμολόφους.

Οι δράστες έσπασαν 3 παράθυρα και έκλεψαν μέσα από το όχημα ό,τι μπόρεσαν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος συνιστά προσοχή και στους υπόλοιπους οδηγούς, καθώς έχουν αυξηθεί δραματικά τα φαινόμενα κλοπών μέσα από αυτοκίνητα με την ίδια μέθοδο, από τη Νέα Ηρακλίτσα μέχρι τους Αμμολόφους και τη Σαρακίνα.

Το δε Αστυνομικό Τμήμα Νέας Περάμου δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το φαινόμενο, καθώς διαθέτει ελάχιστο προσωπικό το οποίο είναι επιφορτισμένο με τον έλεγχο μιας μεγάλης περιοχής με ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες.

«Θύμα» κλοπής και η Πόπη Τσαπανίδου

Πάντως οι δράστες δεν κάνουν… διακρίσεις και δεν περιορίζονται μόνο στην Καβάλα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η γνωστή δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου βρήκε πρόσφατα το αυτοκίνητό της παραβιασμένο, με τους δράστες να αφαιρούν ό,τι αφαιρούνταν και την ίδια να δηλώνει μέσω ανάρτησής της σοκαρισμένη και φοβισμένη από το γεγονός.