Σοβαρό ατύχημα με «γουρούνα» στη Θάσο. Χαροπαλεύει 60χρονη γυναίκα στο Νοσοκομείο Καβάλας!

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε εσπευσμένα τα μεσάνυχτα της Κυριακής 10 Ιουνίου 2018 στο ΓΝΚ από το νησί - Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τη ζωή της!

Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα με εμπλεκόμενη τετράτροχη μοτοσικλέτα, τις γνωστές σε όλους μας ως «γουρούνες», έρχεται να προστεθεί στη μακριά λίστα των τροχαίων με το συγκεκριμένο όχημα, αυτήν τη φορά, δυστυχώς, ιδιαίτερα σοβαρό, αφού η ζωή μιας 60χρονης γυναίκας βρίσκεται σε κίνδυνο!

Το ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 10 Ιουνίου 2018 στο νησί της Θάσου. Η γυναίκα, Γερμανίδα υπήκοος 60 χρονών, ήταν συνεπιβάτις της «γουρούνας» η οποία εξετράπη της πορείας της και ανετράπη. Αρχικά, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου και από εκεί, γύρω στα μεσάνυχτα, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.




Υπενθυμίζεται ότι στον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που ψηφίστηκε πρόσφατα και συγκεκριμένα στο άρθρο 31, οι «γουρούνες» απαγορεύεται να κυκλοφορούν σε ασφαλτοστρωμένες οδούς, ωστόσο επιτρέπεται να τις διασχίζουν κάθετα.

Επιπλέον, το άρθρο 31 ξεκαθαρίζει πως αν εκμισθωθεί «γουρούνα» σε πρόσωπο που δεν έχει απαιτούμενη άδεια οδήγησης, επιβάλλεται στον εκμισθωτή, στον μισθωτή και στον οδηγό, αν ο τελευταίος επίσης δεν έχει άδεια οδήγησης, πρόστιμο 1.000 ευρώ. Σε περίπτωση υποτροπής επιβάλλεται πρόστιμο 2.000 ευρώ και κατάσχεση της «γουρούνας».

Εικόνα αρχείου