7ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας: Επέστρεψαν στα θρανία μετά από 32 χρόνια! [φωτογραφίες]

Το... κουδούνι για τη συνάντηση των παλιών συμμαθητών και συμμαθητριών το χτύπησε η Στέλλα Φουρναράκη, ενώ άπαντες συμφώνησαν να συναντιούνται κάθε χρόνο-Η έκπληξη της συνάντησης από μια παλιά γνώριμη

Μέρα αναμνήσεων και συγκίνησης για τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριες οι οποίοι αποφοίτησαν από το 7ο Δημοτικό Σχολείο πριν από 32 ολόκληρα χρόνια, με κάποιους εξ αυτών να έχουν να βρεθούν από τότε.

Τη συνάντηση την οργάνωσε η Στέλλα Φουρναράκη, με τη βοήθεια του facebook και του τηλεφώνου, χτυπώντας το… κουδούνι για τους παλιούς συμμαθητές, πολλοί εκ των οποίων βρίσκονται, πλέον και στο εξωτερικό.

Το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν η Στέλλα Φουρναράκη, η Νένη Σαββοπούλου, η Πελαγία Καβαλιώτου, η Μαρία Διγκόζη, η Ειρήνη Ουζούνη, η Βασιλική Δαγκλή, ο Θοδωρής Μάνταλος, ο Θανάσης Παπαθανασίου, ο Χρήστος Κακάτσος, ο Άγγελος Ανδρεαδάκης και ο Γρηγόρης Γρουζίδης.

Η μεγαλύτερη έκπληξη, όμως, ήρθε από τη δασκάλα των παλιών συμμαθητών Ευγενία Ατλαμαζόγλου, η οποία βρέθηκε στη συνάντηση, ενώ τώρα εργάζεται, πλέον, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Χρυσούπολης.

Οι συμμαθητές περιηγήθηκαν ξανά, πετά από δεκαετίες, στους χώρους του σχολείου και συνέχισαν την… επίκληση των αναμνήσεων σε γνωστή ταβέρνα της Παναγίας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ συμφώνησαν να πραγματοποιούν το εν λόγω ραντεβού κάθε χρόνο.