Wood Water Wild Festival 2018: Ο αγαπημένος θεσμός έχει… ξεφύγει-Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα

Αθλητικές, θεατρικές, εικαστικές και διαδραστικές δραστηριότητες, καθώς και μεγάλα μουσικά ονόματα, περιμένουν τους επισκέπτες στο Περιβαλλοντικό Μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας

To Wood Water Wild Festival είναι πλέον θεσμός, ο οποίος κάθε χρόνο μεγαλώνει και εκπλήσσει το ήδη υπάρχον φανατικό κοινό του. Είναι κάτι παραπάνω από μια εναλλακτική διαδραστική συνάντηση. Είναι ένα εναλλακτικό Φεστιβάλ μουσικής, αθλημάτων και δραστηριοτήτων υπαίθρου το οποίο ξεκίνησε το 2009 και διεξάγεται κάθε χρόνο στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου και συγκεκριμένα μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.




Φέτος θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 στο γνωστό μέρος, στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον του Περιβαλλοντικού Μονοπατιού της Παλιάς Καβάλας, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 17 χιλιομέτρων από την πόλη της Καβάλας.

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη και δέχεται κατά τη διάρκειά του περισσότερους από 7.000 επισκέπτες όλων των ηλικιών. Το φετινό, δε, πρόγραμμα είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους, αρκεί να βοηθήσει και ο καιρός.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα των φετινών δράσεων

Δείτε το video promo του φετινού Φεστιβάλ

*Κεντρική φωτογραφία: Villagers of Ioannina City