Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής του 2ου Pageo Flying Day [βίντεο]

Ο άνθρωπος... «αλυσοπρίονο» και εξαιρετικός μιμητής ήχων, ο οποίος κέντρισε το ενδιαφέρον της Ellen DeGeneres, θα βρεθεί στη Νέα Πέραμο για να... απογειώσει τη διάθεση του κόσμου

Τον λένε Λευτέρη Μητσόπουλο, πολύς κόσμος όμως τον ξέρει ως, ο άνθρωπος «αλυσοπρίονο». Πώς γίνεται αυτό; Ένα βίντεο με τον νεαρό να μιμείται καταπληκτικά τον ήχο ενός αλυσοπρίονου, έφτασε μέχρι την Ellen DeGeneres, η οποία το έδειξε στην εκπομπή της, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο βίντεο να φτάσει σχεδόν τα 2 εκ. views.

Δείτε παρακάτω το βίντεο

Ο 21χρονος ταλαντούχος νέος με καταγωγή από τη Ναύπακτο θα είναι ο παρουσιαστής του 2ου Pageo Flying Day και σκοπεύει να μείνει πιστός στην… αποστολή εδάφους την οποία έχει αναλάβει: να κάνει τον κόσμο να γελάσει, κάτι που το έχουν όλοι ανάγκη. Κι αυτό δε θα είναι καθόλου δύσκολο, αφού στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, οι ακόλουθοί του εκφράζουν τον θαυμασμό τους με ιδιαίτερα θετικά σχόλια.

Ο Γιάννη Σερβετάς, λοιπόν, από την Καβάλα ως παρουσιαστής του 7ου Kavala AirSea Show και ο Λευτέρης Μητσόπουλος από την Πέραμο και το Pageo Flying Day υπόσχονται από μια stand-up comedy βραδιά, παράλληλα με το αεροπορικό show, ενώ ενδιαφέρον θα είχε η συνάντηση των δυο performers στο ίδιο μέρος, με το γέλιο στο… τετράγωνο να είναι εγγυημένο, όπως και η απογείωση της διάθεσης του κόσμου.

Δείτε τον Λευτέρη Μητσόπουλο… εν δράσει