«Άνοιξε» η πλατφόρμα του ΕΣΠΑ για δωρεάν φιλοξενία παιδιών στους παιδικούς σταθμούς και της Καβάλας

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες για να καταθέσετε σωστά και εμπρόθεσμα την αίτησή σας - Όλη η ανακοίνωση της «Αλληλεγγύης» του δήμου Καβάλας

Από την Πέμπτη 14 Ιουνίου έως και την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 οι εργαζόμενοι γονείς που ενδιαφέρονται να εντάξουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα φιλοξενίας των παιδικών σταθμών του δήμου Καβάλας εντελώς δωρεάν μέσω του σχετικού προγράμματος ΕΣΠΑ μπορούν να καταθέτουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στην πλατφόρμα της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) ΑΕ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΝΠΔΔ του δήμου Καβάλας «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη και Προσχολική Αγωγή» αναφέρει τα εξής:

Το ΝΠΔΔ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΒΑΛΑΣ»
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»
που υλοποιεί η
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε.
 

ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ
 

Τις Γυναίκες, που είναι μητέρες βρεφών και νηπίων και επιθυμούν να εγγράψουν ΔΩΡΕΑΝ τα τέκνα τους σε Δομές παροχής φροντίδας και φιλοξενίας, ώστε να διευκολυνθούν να εναρμονίσουν τους απαιτητικούς και αντικρουόμενους ρόλους τους μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής, να προβούν στην υποβολή αίτησης σε ηλεκτρονική μορφή στην ΕΕΤΑΑ ΑΕ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και άτομα (γυναίκες και άνδρες) στα οποία έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια των παιδιών τους καθώς και άτομα που βρίσκονται σε χηρεία.

ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΩΝ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού).

Η ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ 14/06/2018 ΕΩΣ ΚΑΙ 03/07/2018 ώρα 24:00 ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr, paidikoi@eetaa.gr ΚΑΙ Η ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ, ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ, ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ  14/06/2018- 03/07/2018.

Αναλυτικές πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. www.eetaa.gr και συγκεκριμένα στην Κατηγορία ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ 2018-2019.