Wood Water Wild Festival 2018: Αυτό που συνέβη δεν έχει προηγούμενο [φωτογραφία, βίντεο]

Έριχνε «καρέκλες» κι ο κόσμος αντί να φεύγει, αυξάνονταν, με αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατον να... μη γίνουν οι συναυλίες, οι οποίες ολοκληρώθηκαν στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής!

Μερικά πράγματα αν είναι να γίνουν, θα γίνουν. Σ’ αυτά εντάσσεται από το βράδυ του Σαββάτου 16 Ιουνίου 2018 στον Νερόμυλο της Παλιάς Καβάλας και το Wood Water Wild Festival 2018, όπου συνέβη κάτι το πρωτόγνωρο.




Λίγο πριν τη συναυλία των The Dead Ends, ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC και Villagers of Ioannina City, έβρεχε καταρρακτωδώς, με συνέπεια όλοι να αναμένουν την αποχώρηση του κόσμου και την ματαίωση των συναυλιών. Τουναντίον

Ο κόσμος αντί να φεύγει, αυξάνονταν κατά εκατοντάδες, αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες, κάτι το οποίο «ανάγκασε» τα συγκροτήματα να βγουν στη σκηνή και να παίξουν κανονικά, με τους διοργανωτές να δίνουν τη… λεζάντα της βραδιάς: «Αυτή η συναυλία δε γινόταν να μη… γίνει».

… Κι όχι μόνο έγινε, αλλά ξεκίνησε Σάββατο κι ολοκληρώθηκε την… Κυριακή, καθώς οι Villagers κατέβηκαν από τη σκηνή στις 03:00 τα ξημερώματα, με τον κόσμο να μη «σπάει» ούτε για μια στιγμή, πριν… βεβαιωθεί ότι τα live ολοκληρώθηκαν.

Η παρακάτω φωτογραφία, άλλωστε, καθώς και το βίντεο, «μιλάνε» από μόνα τους…

Δείτε βίντεο από το κλείσιμο της συναυλίας

Διαβάστε [εδώ] το πρόγραμμα των δράσεων για την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018