Η σπαρακτική έκκληση της μητέρας του Στράτου-Ραφαήλ Μπίνη για βοήθεια [βίντεο]

Στον ΑΝΤ1 μίλησε η Στεφανία Ηλιοπούλου για τη μάχη την οποία δίνει ο 9χρονος γιος της, ζητώντας βοήθεια για τα τεράστια έξοδα νοσηλείας του-Ο μικρός ήρωας εξακολουθεί να χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας

Σπαρακτική είναι η έκκληση που κάνει μέσω ΑΝΤ1 η μητέρα του μικρού Στράτου-Ραφαήλ Μπίνη για οικονομική βοήθεια προκειμένου να καταφέρει η οικογένειά του να ανταπεξέλθει στη δαπανηρή νοσηλεία η οποία απαιτείται για τις θεραπείες, τις ακτινοβολίες και τα χειρουργεία του γιου της. Το 9χρονο αγγελούδι από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού στο MD Anderson Hospital Cancer Center στο Χιούστον της Αμερικής δίνει τον δικό του αγώνα ζωής αφού πάσχει από μίας σπάνιας μορφής κακοήθεια, ένα σάρκωμα στο περικάρδιο.

«Του είπα του Στράτου ότι για σένα θα μπορούσα να πάω στην άλλη άκρη της γης και όντως το έκανα»

«Δεδομένου ότι είναι 4.000 δολάρια την ημέρα η νοσηλεία, θέλουμε συνοδοιπόρους και συμμάχους σε ό,τι και αν γίνει τελικά. Δεν ξέρουμε τι θα φέρει το μέλλον του παιδιού. Εμείς θεωρούμε ότι αυτό που έπρεπε να κάνουμε, το κάναμε. Του είπα του Στράτου ότι για σένα θα μπορούσα να πάω στην άλλη άκρη της γης και όντως το έκανα» τονίζει αρχικά η μητέρα του 9χρονου.

«Η ψυχή της μάνας είναι πολύ σημαντική! Έχει και είχε μία ωριμότητα ενδεδειγμένη γι’ αυτό»

Οι γονείς του παιδιού, ο Στέλιος και η Στεφανία, στέκονται δίπλα του δυνατοί με όλο το ψυχικό τους σθένος, προκειμένου να βγούνε μαζί με τον γιο τους νικητές στη δύσκολη αναμέτρηση με τον καρκίνο. «Ούτε κι εγώ θα μπορούσα να φανταστώ στη ζωή μου ότι θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω, αλλά το αντιμετωπίζω! Διότι η ψυχή της μάνας είναι πολύ σημαντική!» προσθέτει η Στεφανία Ηλιοπούλου και σημειώνει: «Προσπαθώ όσο μπορώ να τον εμψυχώσω, είναι ένα παιδί που επικοινωνεί μαζί μου και συνεργάζεται πάρα πολύ. Έχει και είχε μία ωριμότητα ενδεδειγμένη γι’ αυτό».

Το μήνυμα του πατέρα Στέλιου Μπίνη

Οι γονείς του μας καλούν όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης στον μικρό Στρατό Ραφαήλ που έχει ανάγκη τη βοήθειά μας. Στο μήνυμά του στο facebook ο πατέρας του μικρού Στράτου Ραφαήλ γράφει: «Αγαπητοί φίλοι. Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε μεταβεί στο Μd Anderson Hospital Cancer στο Houston της Αμερικής. Παρακαλούμε όπως μας βοηθήσετε για τη περαιτέρω συγκέντρωση χρημάτων, καθώς το ποσό το οποίο έχει μαζευτεί είναι μικρό και θα πρέπει να μαζευτούν πολύ περισσότερα για θεραπείες, εγχείριση, ακτινοβολίες, νοσηλείες. Δυστυχώς το παιδί βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, καθώς ο όγκος είναι μεγάλος και πιέζει νεύρα και πνεύμονες.

Η κατάθεση γίνεται στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς:
Αρ.Λογαριασμου 6201-142102-487 
Κωδ. Swift ( bic) PIRBGRAA
IBAN GR 45 0171 2010 0062 0114 2102 487

Δικαιούχοι: Ευστράτιος-Ραφαήλ Μπίνης, Ηλιοπούλου Στεφανία
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο αριθμός τηλεφώνου 6988 086161 δεν ισχύει λόγω αδυναμίας δικτύου σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε στο 0018325917640 με μικρή αστική χρέωση»

Δείτε το βίντεο από την σπαρακτική έκκληση της μητέρας του 9χρονου για βοήθεια