Μετά από 25 χρόνια το έθιμο του Κλήδονα θα αναβιώσει στα Ποταμούδια και μάλιστα για καλό σκοπό

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμουδίων διοργανώνει το 6ο Καλοκαιρινό Γλέντι, βοηθώντας, παράλληλα και τον μικρό Στράτο-Ραφαήλ Μπίνη ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμουδίων διοργανώνει το 6ο Καλοκαιρινό Γλέντι του το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 στις 20:00 στην Πλατεία Ποταμουδίων και καλεί μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν με την ορχήστρα «Τα παιδιά της παράδοσης».

Επίσης, μετά από 25 χρόνια θα γίνει αναβίωση του εθίμου του Κλήδονα στα Ποταμούδια «και θα ανάψουμε φωτιές, όπως παλιά». Επίσης ο Σύλλογος παρακαλεί όποιον έχει πρωτομαγιάτικο στεφάνι να το φέρει στη γιορτή, στην οποία θα συμμετάσχουν και τα παιδικά τμήματα των Παραδοσιακών Χορών και του Μοντέρνου Χορού του Συλλόγου.

Παράλληλα, θα λειτουργεί στον χώρο της εκδήλωσης Έκθεση Ζωγραφικής των μελών του Συλλόγου με πίνακες προς πώληση, ενώ τα χρήματα τα οποία θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στον μικρό Στράτο-Ραφαήλ Μπίνη με την ευχή όλων να επιστρέψει γερός στην οικογένειά του.

Επίσης, θα λειτουργεί Έκθεση Φωτογραφίας με φωτογραφίες από την τελευταία διοργάνωση (1993) των εκδηλώσεων του Κλήδονα στον ίδιο χώρο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.