ΠΑΜΕ Καβάλας: Συμπαραστεκόμαστε στους συλληφθέντες-Όλοι στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας

Κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας το πρωί της Τετάρτης 27 Ιουνίου 2018 έξω από τα Δικαστήρια και απαίτηση για άμεση απελευθέρωση των 8 συλληφθέντων «για παρακώλυση των εργασιών» του TAP στα Τενάγη των Φιλίππων

Το ΠΑΜΕ Καβάλας ζητάει την άμεση απελευθέρωση των 8 συλληφθέντων στα Τενάγη των Φιλίππων (διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ) και καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας το πρωί της Τετάρτης 27 Ιουνίου 2018 στις 11:00.

Η ανακοίνωση-κάλεσμα του ΠΑΜΕ Καβάλας

Τα ταξικά σωματεία δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στους συλληφθέντες αγρότες των τεναγών, τους συνδικαλιστές και τους Δημοτικούς Συμβούλους που απαιτούν την αλλαγή όδευσης του αγωγού ΤΑΠ στην περιοχή.

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την ωμή τρομοκρατία  και καταστολή απέναντί τους. Την ωμή αστυνομική βία και τις δικαστικές διώξεις. Το συγκεκριμένο γεγονός έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των διώξεων που συνεχίζει και η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε όποιον ορθώνει το ανάστημά του απέναντι στις αποφάσεις και τις επιταγές του κεφαλαίου.

Η καταστολή και το χτύπημα όλων όσων αγωνίζονται έχει γίνει σύμφυτη με την συνολικά αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης. Επιβεβαιώνεται ότι αυτή η κυβέρνηση επιλέχθηκε για να κάνει τη βρώμικη δουλειά και για αυτό παίρνει τα εύσημα από τα αφεντικά της και τους εταίρους της.

Για άλλη μια φορά γίνεται ξεκάθαρο τι είναι αυτό που τρομάζει το κεφάλαιο και το πολιτικό του προσωπικό. Και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από τον αγώνα όλων όσων έχουν συμφέρον να αντιπαλέψουν αυτές τις πολιτικές φέρνοντας στο προσκήνιο τις σύγχρονες ανάγκες του λαού.

Απαιτούμε εδώ και τώρα την άμεση απελευθέρωση ΟΛΩΝ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΟ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 11 πμ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.