Γιάννης Σερβετάς: Μέχρι τον… Αρνιακό πήρα τηλέφωνο για να μάθω τι καιρό θα κάνει στο Kavala AirSea Show

Ο αγαπημένος παρουσιαστής με το χαρακτηριστικό του χιούμορ μιλάει για το υπερθέαμα το οποίο μας επιφυλάσσει το 7ο Kavala AirSea Show και το 2ο Pageo Flying Day

Τρεις ημέρες μαγείας και μοναδικού θεάματος αναμένεται να ζήσει η Καβάλα από την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 έως και την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 με το 7ο Kavala Air Sea Show, το 2o Pageo Flying Day 2018, αλλά και τις πολλές παράλληλες εκδηλώσεις. Φέτος δε, στην 7η χρονιά του show, σε σχέση με την περασμένη χρονιά θα υπάρχουν αρκετές καινοτομίες και μία από αυτές θα είναι η ζωντανή σύνδεση με τον ALPHA Radio 88,6 όπου ο καθένας θα μπορεί να ακούει για όλες τις δράσεις του σόου, ενώ το παρακολουθεί να εξελίσσεται!

Ενθουσιασμένος όμως εμφανίζεται και ο αγαπημένος Γιάννης Σερβετάς, γνωστός από την παρουσία του στους «Ράδιο Αρβύλα» και συμπαρουσιαστής του Kavala AirSea Show για το γεγονός ότι θα έχει την τύχη να βρεθεί σε ένα μοναδικό για την Ελλάδα show και μάλιστα δωρεάν! Χρησιμοποιώντας το γνωστό του χιούμορ μίλησε για τις επιδείξεις, τον καιρό, τις ανάλογες εκδηλώσεις στο εξωτερικό, αλλά και τις Κυριακάτικες επιδείξεις στη Νέα Πέραμο τις οποίες θα παρακολουθήσει μέσα από τη θάλασσα με το μαγιό του!

 

«Εδώ και 2 μέρες κοιτάω συνέχεια το μετεωρολογικό δελτίο, μέχρι που πήρα τηλέφωνο και τον Αρνιακό να μάθω περισσότερες πληροφορίες»

Αρχικά ο ίδιος πάντα αστειευόμενος είπε πως «Στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου σε όλη την Καβάλα, ξεκινάω από Θεσσαλονίκη και έρχομαι για αυτό το event, εγώ δεν το παρουσιάζω το show, το παρουσιάζει η Έμυ Καμπουρίδου, εγώ έρχομαι για να βγαίνω φωτογραφίες για να πούμε την αλήθεια! Το απολαμβάνω όλο αυτό, σε κάθε περίπτωση το να παρουσιάζεις κάτι τέτοιο, ακούγεται τουλάχιστον αστείο, αφού ούτως ή άλλως περνάει το αεροπλάνο, σηκώνεις το κεφάλι ψηλά και το βλέπεις. Είναι κάτι το εκπληκτικό, πέρυσι ήρθα για πρώτη φορά και μαγεμένος έρχομαι και τώρα, ειλικρινά το λέω αυτό, είναι ένα event που πρέπει να φύγει με την έννοια του όρου, και από την Καβάλα να πάει και σε άλλα μέρη, γιατί αξίζουμε όλοι μία ανάσα, να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να ξεχαστούμε για λίγες ώρες. Ελπίζω ότι δεν θα μας τα χαλάσει ο καιρός, εδώ και δύο μέρες κοιτάω συνέχεια το μετεωρολογικό δελτίο, μέχρι που πήρα τηλέφωνο και τον Αρνιακό να μάθω περισσότερες πληροφορίες!».

«Ήδη φαίνεται ότι φεύγει αυτή η “Νεφέλη”, λύσσαξε και αυτή να έρθει στον τόπο μας»

Στην συνέχεια υποστήριξε με χιούμορ πάντα ότι: «Αυτό είναι που ελπίζουμε, ότι θα στο τέλος θα χαμογελάσουμε και δεν θα έχουμε κανένα θέμα, γιατί ήδη φαίνεται ότι φεύγει αυτή η “Νεφέλη”, λύσσαξε και αυτή να έρθει στον τόπο μας, έχουμε ωραίο τόπο έρχονται όλοι έρχεται και η Νεφέλη, αλλά βλέπουμε ότι χάνει τη δύναμη της σιγά-σιγά και ευελπιστώ ότι μέχρι αύριο το απόγευμα που ξεκινά η φάση μας θα είναι όλα καλά και καθαρά. Τα αεροπλάνα όμως είναι παντός καιρού, δεν έχουν καμία ανάγκη, πετάνε και σε συνθήκες απίστευτες, πάμε να το ευχαριστηθούμε, αυτό έχω να πω τίποτα παραπάνω, και ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση γιατί με προσκάλεσαν να είμαι μαζί σας».

«Σκέψου ότι στο εξωτερικό όταν ανακοινώνεται, κλείνουν τα εισιτήρια την επόμενη μέρα για 8-9 μήνες μετά και εδώ είναι δωρεάν»

Καταλήγοντας ο κ. Σερβετάς πρόσθεσε: «Είναι πολύ ωραία πράγματα και η ουσία είναι ότι όχι ξεπατικώσαν τα σόου του εξωτερικού αλλά το κάνανε πραγματικά καλύτερο και εδώ γίνεται το υπερθέαμα πάνω από μία πόλη ζωντανή και μεγάλη. Είναι φοβερό και τρομερό αυτό που γίνεται και οφείλω να ομολογήσω ότι την πρώτη φορά που το άκουσα σχεδόν δεν πίστευα ότι μπορεί να συνεργαστεί τόσο αρμονικά ο Δήμος, η Περιφέρεια, η Αεροπορία, ειλικρινά γιατί το να συνεργαστούν στην Ελλάδα 3 άνθρωποι θεωρείται θαύμα πόσο παραπάνω για να γίνει κάτι τέτοιο! Αλλά είναι η επιμονή του Παναγιώτη (σ.σ.: Γεωργιάδη), η αγάπη των καβαλιωτών, γιατί από κει ξεκινάνε όλα, από τον κόσμο, χρόνο με το χρόνο δυναμώνει και πραγματικά είναι το μοναδικό που γίνεται στην Ελλάδα και μάλιστα σε τέτοιο επίπεδο, δηλαδή δωρεάν! Αυτό δεν υπάρχει, είναι πάρα πολύ δύσκολο! Σκέψου ότι στο εξωτερικό, όταν ανακοινώνεται, κλείνουν τα εισιτήρια την επόμενη μέρα για 8 μήνες και 9 μήνες μετά! Περιμένω εναγωνίως να δω και το θέαμα στη Νέα Πέραμο ειλικρινά, εκεί θα είμαι με το μαγιό μου και μέσα στην θάλασσα και το όλο θέαμα είναι μαγικό!».