Καθηγητές 3ου Λυκείου Καβάλας: Δήμος Καβάλας και Πέτρος Πετρόπουλος ανταποκρίθηκαν άμεσα στα αιτήματά μας

Η διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου κάνουν λόγο για παρεμβάσεις οι οποίες συνεχίζονται και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και άλλαξαν δραστικά την όψη του κτιρίου και τη σχολική καθημερινότητα καθηγητών και μαθητών

Η διεύθυνση και οι καθηγητές του 3ου Γενικού Λυκείου Καβάλας ευχαριστούν τον δήμο Καβάλας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Καβάλας Πέτρο Πετρόπουλο «για την ανταπόκρισή τους σε αιτήματα του σχολείου μας όσον αφορά στην υλικοτεχνική υποδομή και σε κτιριακά και λειτουργικά προβλήματα», κάτι που όπως λένε, άλλαξε -και συνεχίζει να αλλάζει, καθώς οι εργασίες συνεχίζονται και το καλοκαίρι- δραστικά την όψη του κτιρίου και τη σχολική καθημερινότητα καθηγητών και μαθητών.

Αναλυτικά το ευχαριστήριο του 3ου Γενικού Λυκείου Καβάλας

Με την ολοκλήρωση του σχολικού έτους 2017-2018 η διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γενικού Λυκείου Καβάλας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον δήμο Καβάλας για την ανταπόκρισή τους σε αιτήματα του σχολείου μας όσον αφορά στην υλικοτεχνική υποδομή και σε κτιριακά και λειτουργικά προβλήματα.

Η συνεργασία μας με τα στελέχη της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΣΕΔΕ) υπήρξε άριστη και αποδοτική, αφού το 3ο Γενικό Λύκειο Καβάλας έλυσε σειρά προβλημάτων με την υποστήριξη και του τεχνικού προσωπικού που διέθεσε η ΕΣΕΔΕ.

Παρότι οι παρεμβάσεις σε ένα δημόσιο κτίριο, στο οποίο κινούνται καθημερινά μαθητές, δεν τελειώνουν ποτέ, θεωρούμε ότι τα βήματα που ήδη έγιναν -και συνεχίζονται στη διάρκεια του καλοκαιριού- άλλαξαν δραστικά την όψη του σχολείου μας: νέες κεντρικές μονάδες Η/Υ, επιτοίχιες οθόνες προβολής, βιντεοπροβολείς, συντήρηση κλιματιστικών, τακτοποίηση της καλωδίωσης, επέκταση της εμβέλειας του διαδικτύου, αποκατάσταση βλαβών και πολλές άλλες τεχνικές παρεμβάσεις μικρές και μεγάλες. Μία από τις πιο σημαντικές παρεμβάσεις, η οποία αναβαθμίζει αισθητικά και ψυχολογικά τη σχολική κοινότητα, είναι ότι η ΕΣΕΔΕ μάς προμήθευσε με χρώματα για την ανακαίνιση όλων των αιθουσών του σχολείου μας, καθώς και του διαδρόμου, έργο που συνεχίζεται.

Ξεχωριστά πρέπει να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ΕΣΕΔΕ κύριο Πέτρο Πετρόπουλο, γιατί χωρίς το δικό του αμέριστο και ειλικρινές ενδιαφέρον δε θα μπορούσε να γίνει τίποτε. Με τον χαρακτηριστικό άμεσο τρόπο του δίνει λύσεις και δημιουργεί αίσθημα σιγουριάς, κάνοντας πράξη το γνωστό «μην αφήνεις για αύριο, ό,τι μπορείς να κάνεις σήμερα»…