2ο Pageo Flying Day: Μια… εναέρια γιορτή με φόντο το Παγγαίο και τον κόλπο της Νέας Περάμου [φωτογραφίες]

Χιλιάδες κόσμου, τουρίστες, επισκέπτες και κάτοικοι απόλαυσαν ένα μοναδικό θέαμα το οποίο φιλοξενήθηκε για 2η χρονιά στον δήμο Παγγαίου, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια από το έδαφος, αλλά και από τον... ουρανό

To 2o Pageo Flying Day τελείωσε, με όσους βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 1 Ιουλίου 2018 στην παραλία της Νέας Περάμου να κοιτάνε ακόμα… ψηλά, καθώς ο ουρανός γέμισε με εναέριες ακροβατικές φιγούρες από αεροπλάνα επίδειξης, ενώ το F-16 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας συμπλήρωσε με εικόνα και… ήχο το εντυπωσιακό σκηνικό.

Το hightlight της ημέρας; Η στιγμή που ο Δημήτρης «Wizard» Βερβερέλης, επίσημος πρεσβευτής της VOSTOK EUROPE, έγινε αρχηγός του σμήνους των Ιταλών Pattuglia Blu Circe, μια εμπειρία μοναδική, όπως δήλωσε ο ίδιος και ένα εγχείρημα το οποίο επιχείρησε για πρώτη φορά.

Όσον αφορά το σκηνικό στο έδαφος; Χιλιάδες κόσμου, μικροί και μεγάλοι, τουρίστες, επισκέπτες και κάτοικοι του δήμου Παγγαίου, απόλαυσαν το show και τις παράλληλες εκδηλώσεις, με τη βοήθεια των παρουσιαστών Φελίσια Λαπάτη και Λευτέρη Μητσόπουλου, οι οποίοι έδιναν ώθηση στον ενθουσιασμό των θεατών, με «συγκυβερνήτη» την υπεύθυνη του δήμου Παγγαίου Αναστασία Θεοδοσίου, η οποία «συγχρόνιζε» τα βλέμματα του κόσμου με τις εντυπωσιακές φιγούρες των Λετονών Baltic Bees.

Μετά το πέρας του εναέριου show, ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης και ο αντιδήμαρχος Χρήστος Μποσμπότης βράβευσαν τον διευθυντή του Kavala AirSea Show και Σμήναρχο (Ι) ε.α. Παναγιώτη Γεωργιάδη για την άριστη συνεργασία και την επιτυχημένη διοργάνωση, κάτι το οποίο… προσυπέγραψαν και τα πληρώματα των σμηνών, δηλώνοντας εντυπωσιασμένα από την ομορφιά της περιοχής.

Δείτε φωτογραφίες από το 2ο Pageo Flying Day

*Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Γιάννη Ματσαντώνη για την παροχή του φωτογραφικού εξοπλισμού (Canon 7D Mark II)