Ευχαριστίες Θωμά Αγγελόπουλου σε Μακάριο Λαζαρίδη και Νίκο Χαριτόπουλο για τη σημαντική δωρεά

Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου αισθάνεται ευγνώμων για τη συγκινητική στήριξη της οικογένειας Χαριτόπουλου στο ΚΥ

Προ ημερών ανακοινώθηκε η άμεση κάλυψη τρεχουσών λειτουργικών αναγκών του Κέντρου Υγείας Πρίνου από την οικογένεια Χαριτόπουλου στη Θάσο, μετά από «παρέμβαση» του Συμβούλου Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριου Λαζαρίδη (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ).

Ο Διευθυντής του ΚΥ Πρίνου Θωμάς Αγγελόπουλος, με γραπτή δήλωσή του, ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Χαριτόπουλου για τη συγκινητική, όπως χαρακτηριστικά γράφει, στήριξή της στο έργο που επιτελείται στο Κέντρο και αναγνωρίζει τη συνεισφορά τους στη συνέχιση της ομαλούς λειτουργίας του διαχρονικά.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης Αγγελόπουλου.

Γενναιόδωρη και ευεργετική η δράση της οικογένειας Χαριτόπουλου

«Για μία ακόμη φορά η οικογένεια Δ. Χαριτόπουλου εκδήλωσε εμπράκτως το ενδιαφέρον της για τη στήριξη της λειτουργίας του ΚΥ του νησιού της Θάσου. Με πρωτοβουλία του Συμβούλου Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριου Λαζαρίδη έγινε η επίσκεψη του στο ΚΥ ΠΡΙΝΟΥ μαζί με τον επιχειρηματία κ. Ν. Χαριτόπουλο. Συζητήθηκαν σε πολύ εγκάρδιο κλίμα τα προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία του ΚΥ ΠΡΙΝΟΥ, καθώς και η προοπτική δυνατότητα επίλυσης θεμάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που αφορούν το νησί της Θάσου.

Είναι συγκινητική η συνεχιζόμενη διαχρονικά ευεργετική στήριξη της λειτουργίας του ΚΥ ΠΡΙΝΟΥ από την οικογένεια του κ. Δ. Χαριτόπουλο.

Η χρηματοδότηση κατασκευής της νέας πτέρυγας του ΚΥΠ, η δωρεά σύγχρονης ψηφιακής μονάδας στο ακτινολογικό εργαστήριο, η δωρεά υπερηχογράφου, οι δωρεές ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και η επαναλαμβανόμενη γενναία οικονομική στήριξη στο Σύλλογο φίλων του  ΚΥ ΠΡΙΝΟΥ «Άγιος Παντελεήμων», είναι μερικά μόνο παραδείγματα της γενναιόδωρης και ευεργετικής δράσης της οικογένειας.

Δε θα ξεχάσω ποτέ πόσο άμεσα και αυθόρμητα ανταποκρίθηκε ο κ. Δ. Χαριτόπουλος στην αγωνιώδη έκκλησή μου για βοήθεια, όταν ανέλαβα καθήκοντα Δ/ντη στο ΚΥ ΠΡΙΝΟΥ. Δεν μπορώ επίσης να ξεχάσω την καθησυχαστική διαβεβαίωση εκπροσώπου της ΑΝΕΘ (αλλά και του κ. Γ. Μητσόπουλου της ΑΝΕΚ), ότι θα υπάρχει μέριμνα από τις εταιρείες για έκτακτες περιπτώσεις και να μην διστάσω να ζητήσω τη συνδρομή τους όποτε χρειαστεί στα ελλείμματα  του πλοίου επιφυλακής.

Ευχαριστούμε τον κ. Μ. Λαζαρίδη, τον κ. Ν. Χαριτόπουλο και τα άλλα μέλη της οικογένειας Χαριτόπουλου για το ενδιαφέρον τους, την υλική στήριξη αλλά κυρίως για την ψυχολογική υποστήριξη που μας παρέχουν, για να συνεχίζουμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους και στους επισκέπτες της Θάσου».