Χωρίς νερό το Παληό

Σε σπάσιμο του κεντρικού αγωγού στην περιοχή της ΔΕΠΟΣ οφείλεται η διακοπή

Σε σπάσιμο του κεντρικού αγωγού στην περιοχή της ΔΕΠΟΣ, οφείλεται η διακοπή της υδροδότησης στο Παληό, από το πρωί (9/7). Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Μπάμπη Κουφαντζή, τα συνεργεία της επιχείρησης βρίσκονται από νωρίς το πρωί στο σημείο της βλάβης και προσπαθούν να την αποκαταστήσουν. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το πρόβλημα θα λυθεί το αργότερο μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑK αναφέρει τα εξής: «Ανακοινώνεται ότι λόγω βλάβης, κατά τις πρώτες νυχτερινές ώρες της 09-07-2018, του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού Παληό Καβάλας, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ διέκοψαν την παροχή νερού προς τον οικισμό προκειμένου να αποκαταστήσουν την προαναφερθείσα βλάβη, και κατά συνέπεια θα δημιουργηθούν σταδιακά προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Κορίνθου, Αθηνών, Ίμβρου, Τροίας καθώς και στις περιοχές Μπάτης – Τόσκα – Παληό.

Η αποκατάσταση της βλάβης εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί έως την 14:00 και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η σταδιακή επανυδροδότηση των προαναφερθέντων οδών της πόλης Καβάλας και των περιοχών Μπάτης – Τόσκα – Παληό».