Αλλαγή σκυτάλης και… άρωμα γυναίκας στην προεδρεία του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας [φωτογραφίες]

Η νέα πρόεδρος Άννα Παυλίδου ανέλαβε από την 1η Ιουλίου 2018 την ευθύνη του Ομίλου-Αναλυτικά το νέο διοικητικό συμβούλιο

Στα γνώριμα βήματά της «περπατά» η νέα πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας, Άννα Παυλίδου, η οποία από την 1η Ιουλίου 2018 ανέλαβε την ευθύνη του Ροταριανού Ομίλου της Δυτικής Καβάλας, από τους σημαντικότερους Ελληνικούς Ροταριανούς Ομίλους.

Το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Αλλαγής της Ηγετικής Ομάδας στο ξενοδοχείο Ωκεανίς, μεταξύ μελών και αγαπημένων φίλων ροταριανών και μη.

Τον απολογισμό διετίας σε δράσεις και εκδηλώσεις υπενθύμισε ο απερχόμενος πρόεδρος Βασίλης Μακρής, άξιος σαν πρόεδρος και τέως Διοικητής πριν παραδώσει την θεσμική του θέση. Παρ’ όλες τις οικονομικές και κοινωνικές αντιξοότητες της εποχής, ο Ροταριανός Όμιλος κατάφερε κατά την διετία που πέρασε, να σταθεί επαξίως στο ύψος των περιστάσεων και να προσφέρει σημαντικότατα κοινωνικό έργο σε τοπικό κυρίως επίπεδο. Προσφορά ειδών προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο, εγκατάσταση κούνιας για παιδιά με κινητικά προβλήματα, βοήθεια σε πλημμυροπαθείς, σε πρόσφυγες, κ.α.

Ο Ροταριανός Όμιλος σε συνεργασία με το Ίδρυμα για την Προστασία του Παιδιού Καβάλας, εκπονούν ένα Διεθνές Ροταριανό Πρόγραμμα το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και οδεύει προς το πέρας του.

«…Το σύνθημα της φετινής χρονιάς, ΓΙΝΕ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ, με αντιπροσωπεύει απόλυτα.  Στη διάρκεια των χρόνων μου στο Ρόταρυ, έχω δει ότι αυτό που πραγματικά παρακινεί τους Ροταριανούς είναι το Έργο τους. Οι ροταριανοί που έχουν την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αντίκτυπο μέσω των υπηρεσιών τους, δεν είναι πάντα οι γυναίκες και οι άντρες με τους μεγαλύτερους οικονομικούς πόρους, τη μεγαλύτερη εμπειρία σε χρόνια ή με τις μεγαλύτερες γνωριμίες.  Είναι αυτοί που εμπνέονται. Είτε ήταν κάτι που έκαναν, κάτι που είδαν, ή κάποιος που γνώρισαν, όλοι είχαν εμπειρίες που τους «άναψαν φωτιά» και τους ενέπνευσαν να υπηρετήσουν.

Θα ήθελα να εμπνεύσω τα μέλη του Ομίλου μας που επιθυμούν κάτι μεγαλύτερο. Η προσπάθεια να κάνουμε κάτι μεγαλύτερο, είναι να είμαστε εμείς  αυτό το μεγαλύτερο, να δημιουργήσουμε κάτι που θα έχει διάρκεια πέρα από κάθε έναν από εμάς. Όλοι μαζί και με τη βοήθεια φίλων-εθελοντών του Ομίλου μας, θα συνεχίσουμε και αυτή τη χρονιά, προσφέροντας το κοινωνικό έργο μας …», δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Παυλίδου.

Αναλυτικά το νέο ΔΣ του Ομίλου

  • Πρόεδρος: Άννα Παυλίδου,
  • Α’ Αντιπρόεδρος: Βασίλης Μακρής,
  • Β’Αντιπρόεδρος: Θεόδωρος Χατζηχρήστος
  • Γραμματέας: Βασίλης Νιάρχος
  • Ταμίας: Χρήστος Τζανάκος
  • Κοσμήτορας: Θεόδωρος Κουτσουμπέλας
  • Μέλος: Θεόδωρος Καγιαμπής

Όλοι τους, άξια μέλη της τοπικής κοινωνίας, έτοιμα να θυσιάσουν το χρόνο τους για το ροταριανό ιδεώδες που είναι το Υπηρετείν Υπεράνω Εαυτώ!

Δελτίο Τύπου