1st Palio 3 on 3 Summer Tournament: Ούτε η βροχή το σταμάτησε…

Πολύς κόσμος και μεγάλη διάθεση στην 1η ημέρα των αγώνων στο «Κοράλλι», όπου έγιναν και τα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου

Μπορεί η… αναμενόμενη απογευματινή βροχή στο φετινό ιδιαίτερο (από κλιματολογικής άποψης) καλοκαίρι να δημιούργησε αρκετά ερωτηματικά αναφορικά με την διεξαγωγή της πρεμιέρας του 1st Παληό 3 on 3 Summer Tournament την Παρασκευή, ωστόσο όλα κύλησαν ομαλά στο προσφάτως ανακαινισμένο γήπεδο μπάσκετ του Παληού στο «Κοράλλι». Όλοι ήταν εκεί για να παίξουν… μπασκετάκι, να χαρούν το παιχνίδι και την παρέα και φυσικά να συμμετέχουν σε μια διοργάνωση που όπως τονίστηκε έγινε θεσμός πριν καν ξεκινήσει!

Μια μικρή καθυστέρηση…

Το γήπεδο αποδείχτηκε «ανθεκτικό» στη νεροποντή και έτσι η μόνη συνέπεια ήταν να καθυστερήσει για λίγη ώρα η ώρα έναρξης των αγώνων. Υπήρχε όμως η κατανόηση, η υπομονή και η συνεργασία όλων και έτσι κύλησαν τα πάντα ομαλά και άφησαν υποσχέσεις για ακόμα καλύτερη συνέχεια το Σάββατο (14/7) και την Κυριακή (15/7). Η έναρξη της διοργάνωσης συνοδεύτηκε με τα εγκαίνια του γηπέδου που έγινε από την δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα! Άλλωστε με αφορμή αυτά τα εγκαίνια διοργανώθηκαν οι αγώνες, οι οποίοι όμως θα γίνονται πλέον κάθε χρόνο, μιας και η αποδοχή του κόσμου και των συμμετεχόντων ήταν απρόσμενα μεγάλη! Στα εγκαίνια έδωσαν το παρόν και οι αντιδήμαρχοι αθλητισμού Γιώργος Φιλόσογλου, τεχνικών υπηρεσιών Ευαγγελία Δρακονάκη και οικονομικών Ηλίας Καλανταρίδης.