80’s Party στο Παληό Καβάλας: Η επιτυχία του και φέτος, εγγύηση για τα… επόμενα!

Το Kikabu «γέμισε» από κόσμο που διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

Μπορεί ο (κακός) καιρός να χάλασε τα αρχικά σχέδια της Διαδικτυακής Ομάδας του Παληού Καβάλας, ωστόσο η αναβολή κατά μία εβδομάδα του 80’s Party δεν στάθηκε ικανή να… «πτοήσει» τους εκατοντάδες -κατοίκους του οικισμού και μη- που έδωσαν το «παρών» το βράδυ του Σαββάτου 14 Ιουλίου 2018 στο Kikabu Seaside Bar για να διασκεδάσουν υπό τους αγαπημένους ήχους, τις μελωδίες και τους ρυθμούς της «χρυσής» δεκαετίας.




Το μαγαζί «γέμισε» από κόσμο που ξεκίνησε να έρχεται από τις 21:00 και «έμεινε» μέχρι τις… πρώτες πρωινές ώρες, με το κέφι να παραμένει αμείωτο και τους διοργανωτές να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι, σχεδιάζοντας ήδη το… επόμενο 80’s Party!

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση των διαχειριστών της Σελίδας «Παληό Καβάλας» την επομένη το πρωί της επιτυχημένης βραδιάς:

«Όσο εσείς θα μας τιμάτε με την παρουσία σας, εμείς θα διοργανώνουμε το 80’s πάρτι. Ζήσαμε μια πανέμορφη νύχτα, με πολύ κόσμο που στριμώχτηκε όπως τότε, πολύ κέφι, πολύ χορό, πολύ χαμόγελο. Μια νύχτα που κράτησε μέχρι τις 3 με μουσικές που μας γύρισαν κάποιες δεκαετίες πίσω. Ένα γεγονός που συζητήθηκε ήταν η παρουσία εικοσάχρονων παιδιών που έδειχναν να γνωρίζουν την μουσική. Σας ευχαριστούμε λοιπόν όλους. Ευχαριστούμε το Kikabu και τον Βασίλη για τη φιλοξενία. Ευχαριστούμε τη γειτονιά για την υπομονή τους. Συνεχίζουμε…»!