Δημαρχείο Καβάλας: Σαν στο… σπίτι τους ένιωσαν οι ηθοποιοί των «Βατράχων» [φωτογραφίες]

Δημήτρης Πιατάς και Σοφία Φιλιππίδου έγιναν δεκτοί στο γραφείο της δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα για μια χαλαρή κουβέντα για πολιτιστικά και... υπερπολιτιστικά θέματα, καφέ και κεράσματα, με πολύ... αριστοφανικό χιούμορ

Η κωμωδία του Αριστοφάνη «Βάτραχοι» σε σκηνοθεσία του Κώστα Φιλίππογλου θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 22 και τη Δευτέρα 23 Ιουλίου στις 21:30 στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων στο πλαίσιο του 61ου Φεστιβάλ Φιλίππων, αλλά πριν από αυτήν, φιλοξενήθηκαν ήδη στο δημαρχείο της Καβάλας από τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα 2 εκ των ηθοποιών της παράστασης.

Δημήτρης Πιατάς και Σοφία Φιλιππίδου ένιωσαν σαν στο… σπίτι τους, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την κ. Τσανάκα για διάφορα θέματα, να πιουν έναν χαλαρό καφέ και να κεραστούν, αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου για την παράσταση.

Η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα με την ηθοποιό Σοφία Φιλιππίδου

Οι χιουμοριστικές και αυτοσαρκαστικές ατάκες έδιναν κι έπαιρναν, στο πλαίσιο του… αριστοφανικού κλίματος της παράστασης, ενώ τόσο ο Δημήτρης Πιατάς όσο και η Σοφία Φιλιππίδου -οι οποίοι δήλωσαν την αγάπη τους για την Καβάλα και το Φεστιβάλ Φιλίππων- δεν είναι οι μόνοι γνωστοί ηθοποιοί με τους οποίους διατηρεί φιλική σχέση η κ. Τσανάκα.

Ο ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Φιλίππων Θοδωρή Γκόνη
Δήμητρα Τσανάκα και Δημήτρης Πιατάς